CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
仲有冇ACO未RD???

Me

巴打係咪最尾一水

對呀

一樣

Me

巴打係咪最尾一水

對呀

最尾一水係唔係7月中?
巧緊張 offer出年書都唔撚讀
省返2皮野

Me

巴打係咪最尾一水

對呀

最尾一水係唔係7月中?

17/7
點解圖書館係西位?
雖然要shift,但好似唔多嘢做

counter對客+shift所以好多人覺得閪

其實睇下派到邊間館JE, 有啲無咁多麻煩客, 至少都叫準時收工

長洲

好近我

你做住長洲?

想做姐
今日ca training 派信 有人之前做過學資 比人派返去學資
Btw 警處同消防要左成班最靚果兩個女仔

10/8 ca 北角training?

利申:在場

hermia演講最生動有趣 基本法最撚悶

全部都好悶

講filing超悶呀!! hermia係最後講customer service?

我果日派左去警處

同組個男仔都去左警處~ 被eo係咁讚令仔果個

Me

巴打係咪最尾一水

對呀

最尾一水係唔係7月中?

17/7

幾時先通知rd
今日ca training 派信 有人之前做過學資 比人派返去學資

全部都好悶

講filing超悶呀!! hermia係最後講customer service?

我果日派左去警處

多唔多阿sir 聊你
Ca春
做下做下再過3個月 就過bar
(office扮工中)

Me

巴打係咪最尾一水

對呀

最尾一水係唔係7月中?

17/7

幾時先通知rd

有無巴打六月收offer未有rd

全部都好悶

我果日派左去警處

多唔多阿sir 聊你

阿sir好nice 對女仔好好 成日幫我

我個位成日對阿sir

office一個後生女都冇

feel到行係警署多人望
想知有幾多個aco巴絲比人派左去counter位?
估計waiting最快幾時開始有聲氣

有排啊
6月果堆都未rd哂

7月個堆10月r唔rd到

全部都好悶

我果日派左去警處

多唔多阿sir 聊你

阿sir好nice 對女仔好好 成日幫我

我個位成日對阿sir

office一個後生女都冇

feel到行係警署多人望

警署多唔多野做
好想做CA/ACO, 快D請人(雖然都未必考到)
CA 春
係咪8月31 大榜?
查分收到張demand note
PPS交左錢之後係咪fax下面張slip比佢就OK
好想做CA/ACO, 快D請人(雖然都未必考到)

下年先叫春啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞