CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
求巴絲pm aco tg grp
求巴絲pm aco tg grp

+1

Thanks

Thanks

巴打麻煩add Macaranga,
完全唔識用tg

thx
究竟新入ca係咪全部都係豬頭骨
日日做到想死,但同事仲話算好做

Thanks

唔得嘅,剩係search到一個叫廢青嘅人
跪求aco 懶人包
lee.orange@yahoo.com
有冇人做下好下心forward 比小弟
跪求aco 懶人包

2046再sd俾你
跪求aco 懶人包

跪求aco 懶人包

2046再sd俾你

ho ball

Thanks

....

Thanks

你死啦
其實有waiting 有幾多成有著落,
一般又大慨要等幾耐?
一般又大慨要等幾耐?

CA
一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬
究竟新入ca係咪全部都係豬頭骨
日日做到想死,但同事仲話算好做

8月入職 成個部門二百幾人 得我同另一個aco做人事 全office咩狗屎垃圾都關我地兩個事

唔駛去康文算係咁

利申:WL
一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬

就係你地請既check分?
好想快d quit做緊份工……
(CA 低過而家成千幾)
一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬

一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬

就係你地講既check分?
一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬

一般又大慨要等幾耐?

CA

睇你個分
但do都未派曬

就係你地講既check分?

你當考試咁,依家收到do既係70分以上,但60分到70分既人一樣都係合格所以就入左waiting。
排順序一樣係高分到低分,當考100分果個發左達唔撈,咁就順住69,69,67咁排落封睇下邊個想撈。
Check分就係睇你自己到底係69分定係60分果個,但係到底派唔派得到60分果個,或者要派幾耐先到,冇人知,因為年年唔同,只係目前依一刻黎講,70分以上都未派完,所以冇咁快派60-69分住。
7/31 aco放榜既巴絲
有無人去信查分已經收到比錢張野?
我剩係8月頭收到張確認申請之後就無下文

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞