CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
waiting
上幾次招聘都用曬waiting,但係今次連do都未派曬
利伸:ca do等rd

另外有人話ca垃圾,可能啦我唔否應,但我自己八大非專科畢業做左兩年野,人工低過ca,出面其他公司唔請,依家份工要日曬雨淋重有成理辦公室八婆係度日日吹水冇人理,我老豆重要做緊化療全屋得我一個有收入。你問我想唔想做依份垃圾工?要我出賣靈魂我都仆住去做。所以如果你覺得垃圾,你可以唔做,冇人會阻你。

巴打加油!

認真 ca起薪咁低 幫到屋企咩真係
點解唔試下地盤
利申waiting 唔係擾敵

同意巴打之言,CA咁低人工真係幫唔到啲咩

做過地盆,我老豆本身就係地盆佬

仲好啦 搭到路,咁做咩唔做

好做就唔會考ca, aco la 。

我本身乜都唔識,去開水泥既力水同你做全日gym冇咩分別(你可以想像下水加泥沙係咁搞,搞半粒鐘你都想死,我搞全日),搬過其他野工傷過,整電要計數其實好複雜,唔好以為地斯盆佬蠢,佢地只係以前唔讀書(可能窮而唔讀),我望過老豆張圖,真係睇到眼都花埋都睇唔明
全部都waiting咁一定勁低機啦
各位ca waiting既巴絲們
你地幾號in 同埋 邊間房

我先 3.15 姦房
周街都waiting
得我收reject

屌你
男女女祝你死全家

+1
死左屌

屌你

文總講過未有rd 前, do , waiting 都係 一樣有位
男女女祝你死全家

+1

†2 全家cancer 死
有however
下次係咪2018 年???

屌你

文總講過未有rd 前, do , waiting 都係 一樣有位

姐係唔一定有位?
唔知咩係rd
Rejected 下次再戰

屌你

姐係唔一定有位?
唔知咩係rd

Report date

屌你

Do唔係即係有位?
唔太明

屌你

Do唔係即係有位?
唔太明

我諗佢意思即係有waiting list=有位,不過要比時間等 DO = direct offer
唉 姐係要等到幾時
太耐冇追post
想問收到 ca waiting 係咪多數有offer ?
同埋rd 會係郵寄定email話你知
唔該哂巴打
太耐冇追post
唔該哂巴打

+1
太耐冇追post
唔該哂巴打

+1

我都係睇返第一頁,希望同上屆一樣
however

我先 3.15 姦房

我先 3.15 姦房

3.1 嬲房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞