CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Rd春
Rd春

Rd春 x2
唔洗咁緊張啦 未收到rd既巴打

基本上fax完 打左去confirm

已經可以慢慢等收email + rd信

利伸:現職CA

我個時都等左差唔多2個月先收email 後有信

2個月係由fax完之後計?

3個月都見過

利申:現職CA

如果要等3個月 真係要返pt

我ca 7月7日寄 15號已經收到rd
我都估唔到咁快 仲諗住放多陣假
不過臨training前一個星期我同佢地講唔做 因為都係想讀書 希望唔會後悔

點解唔試下defer既
要讀好耐

不過臨training前一個星期我同佢地講唔做 因為都係想讀書 希望唔會後悔

點解唔試下defer既
要讀好耐

巴打你係中六考完岩岩入大學果種讀書定係最後一年等畢業果種?
不過唔係想手撥你冷水..只係非專科讀完出黎人工可能重低過ca..
剛入職aco 求tg grp
好葡萄各位
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3
7/31 aco放榜既巴絲
有無人去信查分已經收到比錢張野?
我剩係8月頭收到張確認申請之後就無下文
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

28/7寄
分紙都收埋
請問Fax左查分幾時先會收到reply要交錢果d?

點解唔試下defer既
要讀好耐

巴打你係中六考完岩岩入大學果種讀書定係最後一年等畢業果種?
不過唔係想手撥你冷水..只係非專科讀完出黎人工可能重低過ca..

會唔會比人blacklist?
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

Rd春x5

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?
我1/8先fax⋯前幾日俾左錢未收到分紙~

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?

出奇地快
睇番18/8已經收到分紙

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?

出奇地快

可能巴打果批係第一批申請~所以快手啲
好緊張想快啲睇自己幾多分呀

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?

出奇地快

早知放榜前寄定啦
我仲要however 想知幾分幾時到我

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?

出奇地快

早知放榜前寄定啦

我無寄呀淨係fax過去⋯
我仲以為要放左榜第二日先可以申請查分~
巴打你幾時寄/fax去嫁?通知你收到/叫左你俾錢未?

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?

出奇地快

早知放榜前寄定啦

我無寄呀淨係fax過去⋯
我仲以為要放左榜第二日先可以申請查分~
巴打你幾時寄/fax去嫁?通知你收到/叫左你俾錢未?

8月2寄
8月10話確認收到再等另函通知
到衣家仲未收到比錢既通知
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

Rd春x5

Rd春x6
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

Rd春x5

Rd春x6

排位姐 即係其實do都應該查分
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

Rd春x5

Rd春x6

排位姐 即係其實do都應該查分

Fg表示早知就繼續搵工啦
而家返parttime賺得唔多
Rd春

Rd春 x2

Rd春x3

Rd春x4

Rd春x5

Rd春x6

叫咩春呀,收到DO,FAX埋過去就請硬啦,趁而家仲有得HEA就HEA飽佢啦,之後仲有40年你捱呀

P.S閪位CA,上一份工QUIT左一個星期後就返工,做到狗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞