CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

28/7寄
分紙都收埋

咁快收到分紙啦?
我1/8先fax⋯前幾日俾左錢未收到分紙~

出奇地快
睇番18/8已經收到分紙

可能巴打果批係第一批申請~所以快手啲
好緊張想快啲睇自己幾多分呀

早知放榜前寄定啦
我仲要however 想知幾分幾時到我

我無寄呀淨係fax過去⋯
我仲以為要放左榜第二日先可以申請查分~
巴打你幾時寄/fax去嫁?通知你收到/叫左你俾錢未?

8月2寄
8月10話確認收到再等另函通知
到衣家仲未收到比錢既通知

今日終於收到aco分紙啦~衣家等埋ca果張就搞掂~
留念
7/31 aco放榜既巴絲
有無人去信查分已經收到比錢張野?
我剩係8月頭收到張確認申請之後就無下文

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

無1半都有WL?

咁快收到分紙啦?
我1/8先fax⋯前幾日俾左錢未收到分紙~

出奇地快

早知放榜前寄定啦

8月2寄

留念

我都係
雖然reject offer
值都想留念下

出奇地快

早知放榜前寄定啦

8月2寄

留念

我都係
雖然reject offer
值都想留念下

係呀~留念之餘又可以對比下兩次既表現

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

想請問滿分係咪200分?

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

唔該晒

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

無1半都有WL?

aco無wl呀 想check下自己有幾低分姐
不過ca有waiting

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

無1半都有WL?

CA幾分?
今日先寄收據返去
唔知下星期有冇得睇呢

28/7寄
分紙都收埋

我都收左
勁低分

幾多

唔夠一半

無1半都有WL?

CA幾分?
今日先寄收據返去
唔知下星期有冇得睇呢

ca邊有咁快收到分
ACO 收到分 仆佢個街真係亂尻比

何以見得

有無分數大家一齊研究下
今日交ca check form

人地可能都覺得你亂答
有冇人有offer都照問個分?
大榜之後有無巴絲收過rd?進度好似好慢
收到分紙 勁低分

可否share? Ca aco分開in的ma?
話說我之前係寫0week通知期,但等太耐所以我有返parttime,但Parttime老細想我走之前一星期通知佢
我想問rd本身會唔會預早通知?定係我打去改個通知期好
大榜之後有無巴絲收過rd?進度好似好慢

好慢
話說大榜有冇do派?因為未放大榜前好似有巴打話佢7月收do都等左個幾月,如果大榜多do估計要等更耐
Training course 個衣著有冇咩要求 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞