IT討論區(202) - 親!FG 科學園人工鑽石能量底係20 K唷~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
錦鯉暗戀完team lead尾
就你程度
team lead第一個星期好似幾好人>////<
拎銷廢卷啦
講開embedding/ os/ 工業level swe
早排先見elasticsearch 請人
* 5算embedding/ os 但都算半個db 吧
is db
無錯 手巴絕對唔會講話叫你唔好入黎

至於佢接唔接受到啲語氣呀咩咩柒柒 手巴自己會以為啦佢自己咁樣屌人應該會接受到互屌既style
可能佢其實接受唔到人地屌佢既語氣啦
表情撚😡
建議不好。。。
以前做過iot公司
系個pi 度用python 寫個sensor 收嘢就郁邊part 著咩燈
咁樣算5算embedding system
算既話我又唔覺得好難做。。
FYP…?
當然啦駁hardware 個part 是有個EE仔做。。
Rp2040可能算 pi不太算。。。

就系要有你呢啲人材糾正IT post
而且你天龍c++磚家
後刪一千字讚美就5講了大家都知
手巴既意思係佢又ok佢自己用呢啲term話人個喎 但又唔ok人地用呢啲term。。。
呢到冇rule/guideline的 任何人可以用任何方式發表任何野 當然其他人會有reaction

當然呢個「建議不好」都只係建議而唔係rule/guideline
不了 interpretation係討論參與者一齊有既責任 應該透過磨擦同互片間互相理解(即使最後片到可能有人落唔到台) 而唔係左implicit assume右implicit assume
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞