IT討論區(202) - 親!FG 科學園人工鑽石能量底係20 K唷~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
27k 基本盤。

fg少過20k不得進post
細公司嚟 好chur 人工又低 拒絕咗
好彩有消費卷拎,今個月先啱啱好達標入到嚟。😫😫😫
跟你學嘢
你一定比得起,你同hft 分一杯羹輕鬆買起我
test係乜司。想玩下個test
placement 都 chur
難咗少少
紅綠燈呢啲唔太critical既野輕輕帶過就算
Say hack一兩盞冇咩意義 hack一個significant既比例先有戰術意義
咁一係hack控制中心(out of scope 討論緊edge device) 一係hack電源 (out of scope) 一係你每支都裝個干擾器
而最有效既干擾器 就係炸彈/emp去達成DoS
所以紅綠燈冇咩好討論

ATM就各種encryption/authentication手段 你截左都睇唔明亦冇得replay attack
至於DoS就唔係咁重要 你咪physically cut左條線佢 我咪停部機唔嘔錢出黎

𨋢會係個有高少少攻擊性價比既目標
因為你可以eg DoS一部載住商業對手既𨋢 令佢困𨋢趕唔切投標簽約
或者騎劫運緊貴重物品既𨋢 送去特定樓層做進一步行動
得罪講句
物理整冧啲架空電纜仲有用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞