IT討論區(202) - 親!FG 科學園人工鑽石能量底係20 K唷~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
。。。。。。
走/考cert自己諗
出征=on9
不嬲多數都係搬入黎講 唔會出去搞人 因為唔會搞人
查返 關手巴比人咬撚事 手巴根本冇比人咬 手巴係「咬人」個個
而且手巴冇po link 你要屌就屌水入去「咬人」先

然後不同意咩柒圍村自己人風氣 手巴咩人都「咬」 你問下呢到邊個未比手巴屌過
係某個topic下 立場一致所以望落好似聯埋咁 然後另一個topic下 立場不一所以互屌 係好平常既事
因為啲討論係對事 而唔係對人 唔係見係你講就攬你/屌柒你
討論區就係咁玩 講野可以講到盡 從來都唔係為同聲同氣

或者講簡單啲 siu4係到po手巴係公海比人屌柒既link 大家係會圍住手巴黎笑 或者出埋公海一齊屌柒手巴
手巴call馬咬人?call馬咬返自己就得 點樣樣自己人
點撚樣call馬啊?
人地問你咩字頭,你答佢連登it台?
咁要多啲唔同立場既人入黎講囉 eg力囝有時講既野手巴唔認同 你有時講既野手巴唔認同
唔通手巴自己反對自己咁自我對話咩。。。
==
Block 9 #92個表情撚!
0<=3
你要創造需求
其實devops tool係一個籍口
你己經fit晒
只係佢唔想請你 可以有好多原因
可能內定左人選 可能想要女 可能唔合眼緣

冇可能因為DevOps tool而唔請只係比呢個原因你佢唔會有麻煩
呢到無得話block你唔比你入黎講野 得你block漢語搞到入唔到黎既啫
要人同你企同一立場本身就係難 唔係話你入黎然後我屌你個立場就=趕你走 立場不一本身就係常態 反對某立場同唔比某人加入討論亦都係完全兩件事
用「reluctant去認同他人立場or not」做標準 唔覺係啲咩好標準
三英文字母coffee shop真係好平
依家公司樓下啲coffee shop賣成50蚊一杯
然後同事都係0消費搞到我都唔想比幾十蚊買杯咖啡。。
每日消費得番三餸飯同車費。。。
踩我自尊
扔我自信落咸水海
笑我能力低揾錢少
仲搵你IT台手足黎cyberbully我
你做過呢d事都仲敢出黎扮蘑菇?
IT討論區今日氣氛又開始白卡化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞