IT討論區(202) - 親!FG 科學園人工鑽石能量底係20 K唷~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

手巴今朝爽到 朝早隔離team爆炸remote講兩句賺下participation
返到office follow up兩句 又開另一個會
一路歎住碗餐蛋麵 一路陣唔中鳩噏兩句 仲要分左兩細group討論 可以扮左走右走
好rich我呢年嚟早餐得兩包餅,要慳
yes,唔知食McDonald's staff discount有幾多

其實除咗用字誇張之外 篇文意思冇咩問題
當然屌人偽善果度可以再探討
認同
認唔認同佢啲point係另一件事 啲point本身除左個偽善之外唔太覺有問題
但手巴都想point out返樣野
有時人地點react你 同你本身都有啲關係
即係力囝係有料+會分享 所以力囝唔會比人鳩屌
用Wolfram alpha check計數
唔計得加乘號佢當咗除數
跟住我以為啲曲錯debug咗一日
其實我都只係講笑姐
真係介意唔會咁
當然有無人介意又另一樣嘢
覺得佢黎講會介意
唔好意思咁多巴打有啲問題想請教下
我今年轉行做IT相關既行業 但我本身讀既HD同IT 果方面完全拉唔埋
依家想進修半工讀咁樣 想問下有無其他巴打都有類似經驗
可以直接報top up定係一定要讀返個it相關既hd再駁上去? 唔該晒
利申:有打過去問shape果邊 佢叫我可以照apply但未必批
你寫個program 仔出黎再諗
中二病,也稱廚二病,是日語借詞,用於描述自認為有特殊能力或知識、性格自大、極度想出人頭地的青少年
你句偽善都好冇內容 手巴覺得比人咁出氣係好合理 屌老母係過份左 啫咁多句有啲厭但唔過份 屌鳩你正常不過
手巴都想屌埋一份 係畫面唔靚+手巴心情靚先冇屌

如果你留意到手巴上面啲發言係為左close topic 建議你收收皮出少句聲
手巴心情開始唔靚
唔講了。。又話歡迎直屌。。
唔屌了,你最叻,你啱哂,潛水先交比大家繼續輪更
系,我最閪,你最有智慧,我酒仙,呢度你最威
香港風氣個未來就靠陶巴糾正
It secret
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞