[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好期待25號foul人 總覺得mnet又會玩啲仆街野
應該都係抽樣調查,官方唔比真數據啦,有埋每一集嘅ranking都有啲可睇性
CB係咪真係要認真考慮炒彩嫾🤣
你隻耳機應該幾靚,隔到啲刺耳聲
你唔鍾意姐 各有所好

已經裁過一次員
唔駛炒 應該會解散
做演員既做演員
其實佢衰咩
可能樣似新人0經驗 舒姸 tripleS,但又無人地咁可愛,明顯同其餘CB兩個比唔積極,CB 其餘兩個知生存SHOW點玩,最少第一場SOLO排得好好
https://www.youtube.com/watch?v=nQCWxUtM8EA
Elly Weki Meki 白間美瑠 NMB48(已畢業)第一第二,兩個日系少女youtube幾受歡迎,秀潤 Rocket Punch NXDE後真係有機入7強,智媛 Cherry Bullet今次個髮型好差又唔特出,真係要加油,朱里 Rocket Punch在首歌入面把聲辨識度幾好
佢哋連金采源漏喺woolim舊宿舍啲底褲都照著
Chaerin 有D慘, 平時STAGE明明都幾OK, 嚟到QDP好似好手足無措咁
Day 6 首歌佢係絆腳石 做咩都好似放唔開咁
其實成個舞台整體幾好 就係因為佢扣咁幾分
其他人好enjoy個舞台
elly 音色大加分 miru 呢啲互動小菜一碟
Hwiseo 昭垠 都做得好好
睇當時首播還未開始既現場人氣,Hwiseo組一定輸比WANNABE組,不過Hwiseo組youtube片現在大圍領先,唔知係首歌熱門還是Hwiseo集集喊喊到人氣高
monday weeekly
放咗鏡頭係側邊
係囉,廿幾條女,偏偏佢特別吸引
屌你形容得好好

靚過佢嘅都有三四個
但佢就係最正最吸引嗰個
好想保護佢

呢張好恐怖喎
如果Puzzle隊在下一場比賽中獲勝,部分參賽者將面臨很大的被淘汰的風險,因為他們的積分為0,即:
— Chaerin
— JooE
— Seoyeon
— Soojin
— Yeonhee
你地個好女仔有危險喎

傻西mnet我屌你老母
班女對耐左有感情㗎唔好淘汰啦
淘汰Yeonhee呢度肯定暴動
一個拮哥仔=全部?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞