[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢見過Nana未
巴打係咪入黎專呃負皮
好似都係唔明
睇嚟廣東話真係難學
唔係針對
真係純粹ching有種魔力講每句嘢忍唔住好想㩒個負皮制
好似唔㩒做左虧心事咁
https://www.youtube.com/watch?v=ExY1eA8NtUc
我唔評啦,睇人地都算專業既評論啦
濕鳩外國YouTuber 講就專業?
(利申:冇睇段片)
從未見過,亦唔算渴望想見,你如果有睇過上面心路歷程基本都知我只係幾個月嘅新粉絲,只是個人性格問題,平時睇到啲冷門好戲都會強逼朋友去睇一樣

見到好睇嘅戲,有實力嘅明星,唔係應該多啲推廣出去嘅咩,CB同RP成員明知自己會成為mnet魔鬼剪接嘅主角都要參加就係為咗多一個機會宣傳自己一樣

點知會成為你哋口中嘅die hard fans,我嘅認知入面,每隻碟都買,每一場粉絲見面會都出席,組織歌迷會嗰啲先係die hard fans我一樣都冇做
唔好意思,我唔識呢個咩嘢youtuber,我淨係睇內容做人嘅啫,睇完覺得“算”叫專業客觀評價
你同中村一葉巴勁好耐性

條友真係傻傻地 咩女都有人讚同彈架啦 佢踩鳩人去抬高自己idol真係勁閪
老實講句呢度啲人讚女女大部份都唔係死忠嚟 咪又係見幾中意就讚下 彈都係同樣道理啦
Siu4
老實講
最後邊個會有份岀道我都唔係太care因為裏面實在有太多個我都中意 大家有各自唔同嘅魅力
除咗有幾個真係打醬油打得太明顯
想佢地快啲拎飯盒唔好連累啲隊友

比較享受嘅係睇個show 睇佢地努力表演同一齊互動嘅過程
睇班女互動仲好
講乜鳩 RP鬼有玩GP999 999CB得jiwon有惡剪咋麻 bora劇本不知幾好
清你真係9up師😅😅 忍唔住要俾個emoji你
開始分唔到佢係真膠定假膠
sorry, 其實gp999我未睇過,都係跟qdp資料彈出睇過,記錯,

rp應該係見過金秀潤‬簡介話參加過P48(其實一樣未睇過,查反資料應該係佢出道前),不過其實唔影響我幾時話嘅表達。

好似彩演咁樣,明知會畀人剪到大魔頭好勝心強但係開頭都係想參加可以入7強宣傳自己
佢地想唔想俾人惡剪關你咩事 到底係佢地想定佢地公司想定只係mnet想都唔到你去下定論啦
呢度嘅人話某某課金 唔通就真係sure人地課咗金咩 大家咪又係覺得嗰條友唔worth/覺得overrated先咁講
好心你咪乜都成個真心膠咁啦

谷鳩氣
唔使去說服我邊個有料邊個冇料
呢啲嘢大家都有眼睇 而且大家心目中把尺都唔同 冇得你話佢firm就要人人都認同佢firm

只可以講一個好嘅artist唔能夠只睇skill
最重要嘅係感染力同獨特性 個人自身魅力
呢個就係我嘅comment
die唔die hard自己定義啦
唔通我冇錢做以上啲嘢就唔可以做fans咩

同樣地 以你認知標準
點樣斷定呢個post嘅人一定係其中一團嘅死忠
所以先入嚟討論?
我都係純粹有興趣睇下非top女團表演

chill bro
qd輸贏都冇所謂
因為呢個節目而紅都冇乜邊隊
當綜藝睇下妹豬就好
唔算認同但明你講咩嘅,係我少玩連登認真咗,其實好似當一個普通綜藝節目,好似香港小姐咁樣,評頭品足,娛樂性豐富,就ok啦
第一季紅左娃,令節目都大紅(都係聽說,無認真睇過),聽聞第二季收視都唔好,坦白kpop入面有幾多好似田小娟咁勁抽
佢very very very 個stage 贏咗半隊Izone
我保護蓮熙
無人保護好女仔jooe?
有你保護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞