[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Bad blood套衫同首歌都已經先贏咗七成
珍,笑嗰時勁甜勁清爽,唔笑嘅時候又型又cool
多又話搶
少又話路人
放過人啦 唔飯都唔洗踩
Bad Blood 係有d失誤但都好睇,但 Web 0失誤仲好
之前fighting 舞台,juri有問佢意見,佢無興致
同crew 開大會又好似無意見

計出道年,佢算係前輩,紅過霉過…
個節目明顯見到幾個前輩,明顯都比班妹妹表現多鏡頭
燦美比較多野講同lead 班細 燦美,睿恩都有默默幫進度落後成員一齊排舞

JooE 又無搵位突出自己
由tier 1跌到落尾幾就一沉百踩
成個show我對佢都冇乜印象,連佢入過邊組唱過咩part都冇印象
鍾意Bora但呢team太多各方面visual出眾嘅人
計靚有Yuki同Jiwon,性感有Zoa,身材有Riina,跳舞有夏天
Bora太細粒跳舞又唔算好突出,真係會隱形
覺得分組嚟講佢同蓮熙一樣食晒啲豬頭骨
但蓮熙有火啲,佢好似唔係好care
成個show淨係記得佢一人公司要自己揸車同唱24hours無氣
24 試奸~
蓮熙心態真係好,我好欣賞
淨係知道要蓮熙同玫瑰Bora
唔知其他投咩好
覺得zoa同sojin都靚
(其他人皺眉)
佢俾Bora搶part我佩服佢無燥
嗰一秒勁多人投下
今集最有印象係street fighter個女老師跳舞好睇,另外夏天被逼去web組用心教跳舞個劇本幾好睇,仲諗緊今個禮拜pick邊五個
睿恩同燦美睇得出好認真同識得諗點樣表演先可以出到位 知道依d節目應該點玩教埋組員點做 班妹妹又服佢地跟佢地講既野做第一輪snap燦美諗計 之後rush hour就睿恩諗計 反而jooe話哂都係前輩又唔出聲又冇意見咁 就算課金都唔知點比鏡頭你
我覺得宣美d歌正係得請夏先唱到個feel 其他人唱都好尷
靚唔過我嘅女人下場都係咁
glow up首歌真係幾難聽

呢四首歌好似無邊首有snap嗰種真係好正嘅level
係咪未出音源聽得未夠多
bad blood都好聽唔知點解好歐美feel
Overwater web好似舞 >歌feel
Yuki入7強做visual啱晒..
仲要rap咁勁..
現場投主唱:kei 主舞:夏天
唔知有冇投rapper呢
Jiwon今次好出
平時FNC比D歌真係...
上次CB個隻歌真係慘不忍睹
Momoland只係hit左兩首歌其實
再加JooE自己跳芬達舞
根本JooE冇舞台策劃經驗 都冇咩意見比到
Yeeun澯美同kei呢三個真係大前輩feel
Jooe一副唔想玩落嘅樣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞