[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今晚係咪走五個
我係廢事同你同流合污
因間我拎另一個人岀嚟講,你又走去踩,然後我又走去駁,咁有乜意思?
根本呢啲嘢好主觀,拗嚟做乜
我心目中嘅ace同場都有一個,你想知咪去追返post,我冇興趣喺討論緊另一個參賽者時提及佢
都係
真 捧殺
我本身都係pick nana同yeonhee
有冇需要次次長篇大論提住係滄海遺珠
MNET暫時最緊要保送Jihan 成日有靚靚大頭
講到重點啦,開頭我睇留言真係以為你哋唔知佢係滄海遺珠,所以我先解釋一下,至於長篇大論同串係本人style與人無尤
weeekly四個中jihan暫時見到最有鬥心,最識表現自己,亦識為自己增加結他故事,暫時故事線都剪到唔黑人憎,都有機會入到7強,加油
聽日有bora vs jihan劇本
Mnet又想做低bora
佢哋真係好憎Bora
咪撚誤會
從來都係得你講nana係滄海遺珠
冇讚同過

我pick nana亦都唔係因為讚同你嘅吹奏話佢係十大有實力乜乜乜
純粹係參賽者中嘅個人喜好

原來你都知自己臭串
咁你就咪問點解咁多負皮
粉絲行為偶像埋單 聽過未?
真,依家見親嗰位「underrated全能ace」都會諗起個kam撚,搞唔掂
BLOCK左佢算啦巴打, 我BLOCK左都知你地同緊個KAM撚講野
係佢一個不停攻擊人地pick啲冇人氣嘅參賽者 係咁話人小眾 真係cls
人地中意pick乜佢都要管
梳 我唔應該嘗試同佢溝通

下下都jer住晒點討論
搞唔撚掂
俾佢影衰班女招黑
Nana Jihan
本節目兩大PD pick
諗起我係又幾好喎好過你哋諗起淨係諗起佢課好多金

佢香港可以話0人氣有緋聞好過冇新聞有幾個人可以諗起佢都唔錯

至於批評人哋冇咩人氣嘅選擇,只係咁啱見你地講開個個人啫我無睇人氣做人,我只比較,評論參賽者舞台上表現,亦冇一個畀人剪得最厲害就pick邊個嘅心態
唯一解釋就係 bora係上位圈之中唔係佢地想要嚟組團嘅人 加上佢鬥心重 搞到俾mnet有機可乘

明明之前gp999佢成個天使咁

染左紅髮
之前個barbie blonde靚啲..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞