[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Btw武林咁有米買self portrait..
雖然我都知我單機緊不過得罪都要講多句,你偶像基本上香港冇人識呀我恨不得整嬲曬佢哋,每一個人同我一傳十話畀佢朋友知千祈唔好支持呢條NANA呀

幾個參加節目嘅女團群都喺度自己loop, 難得自己偶像參加節目香港有討論區,畀我用咩方法都喺度宣傳下啦
唔識韓文想睇live但又逼住等中字
一睇就知係賢良淑德女仔
咁開頭練習應該有字幕,最尾如果淘汰無字幕都無所謂。
就算淘汰都拉埋Lightning 嗰個一齊
又同牙拮喺到耍花槍
如果puzzle team贏佢有分
你Lightning fans?
我個人覺得block嘅功能主要用嚟block政治上同你唔同光譜嘅人費事眼冤,大家都係睇一個綜藝節目嘅唔同評論都要block係咪有啲濫呢
Lighting fans
一直有英字
Lightling XX eliminated
已經神台冇危險嗰啲今晚唔評論啦
舒姸 tripleS
彩麟 Cherry Bullet
珠伊 MOMOLAND
呢三個膽都冇咩好講㗎喇

受珍 Weeekly
蓮熙 Rocket Punch
昭垠 Weeekly
相雅 LIGHTSUM
我估有兩個今晚都要離開
知禹 tripleS
玩咗咁耐都唔知我係wow皮王
諗起拮狗睇住Lighting嗰個走咗既死狗樣就開心死
mc個高踭鞋勁高,着正常鞋影就會凹入去
好女仔連我呢啲第二團fans都有pick, 睇得到佢有努力,有心玩,平均實力都唔錯,加上唔知點解狂吸連登粉有前途
受珍 Weeekly 其實幾乎合我審美觀,第一場雖然揀咗為秀珍設計既flower,但睇得出佢中間都加咗段好勁既dance break, 分數係13 14 14 13咁上下,唔好彩down咗, 之後都好似失咗蹤,mnet都畀咗個復仇劇本佢,不過overwater演得唔係幾好,希望今晚有突破
Live有英文字幕架
倒數一粒鐘
準備轉手賣比Hybe
賣咗都好..
得返一個女團唔主力谷佢咩,金童下年都可能走,武林再咁落去執都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞