「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
你呢個問題問得真係好

成立半周年活動回顧

續之前既種種活動後,今次黎到半周年慶,我地公會又有搞作!

好開心係呢半年入面識到咁多位巴打,雖然公會入面成日都有人來來去去,但係見到留低既大家愈來愈熟真係好開心。我一直覺得一隻GAME點都有過氣既一日,但係GAME入面識到既人先可以同你更加遠,一直我都係以「令會員之間更熟稔」同「令新手玩家可以成長」呢兩點做宗旨去搞公會,睇到有人話唔係因為公會已經棄左驚我更加覺得自己做咁多都係有意義,望住大家由講黑沙既野變成每朝返工都要鳩叫真係覺得公會已經超越左黑沙。

當日盛況

先去水上樂園影公會相

有人坐D騎撚左隻象沖落海

公會王十連發,多謝一直幫手打前置既巴打,另外D女巫自己組一隊自私補真係好狗 差D打撚到團滅

最後係有珍珠商品做獎勵既跳水比賽,玩法係於空中放技令自己濟空最耐時間為之勝利。笑到出腹肌,睇住D人俾條仆街係咁推落黎,又要等佢爬返上去,下次再搞一定會加返條規則叫準備過程中唔準推其他人落街

多謝大家呢半年來既陪伴,有興趣入公會既巴打可以係梅2 PM 十奏/Juddd/濃縮牛奶/akko

條碼收咗皮未?

收左…………好多人

皮已收 望下公會人數,資訊就知
已出走
條碼收咗皮未?

收左…………好多人

皮已收 望下公會人數,資訊就知
已出走

條碼
而家黑沙pm 人要同一個分流先得 ?
搞到成日搵唔到個fd
搞到成日搵唔到個fd

唔使
打唔到庫屯,又bid唔到庫屯,又預購唔到庫屯

買唔買沙龍好

咁艾盾緊係換啦

打唔到庫屯,又bid唔到庫屯,又預購唔到庫屯

買唔買沙龍好

咁艾盾緊係換啦

搞到成日搵唔到個fd

唔使

但係一add 佢上面就寫 "此玩家不在線上 因此無法使用俏俏話" 但係我個fd 係有上線
搞到成日搵唔到個fd

唔使

但係一add 佢上面就寫 "此玩家不在線上 因此無法使用俏俏話" 但係我個fd 係有上線

密家門啦 唔好用角色
啤酒最高價係唔係得$1314
搞到成日搵唔到個fd

唔使

密家門啦 唔好用角色

今晚搵果個fd 試下

再次感動世界 長招輕鬆休閒/戰鬥玩家
有性趣 密我 神仙Creep
通常10pm-2am係到

每日一推

好似hxh考試跳崖拎蛋果part咁
好多巴打棄左坑
Lihkg大約得返100-200個玩家

唔止下話
女角 草衣/沙衣 2選1 應該買邊件

唔止下話

咁上下啦
依段時間勁多人棄驚
俾某V字頭公會老屈城戰出席率不足踢撚左

仲未拎象 象唔係好慢咩

3衝象同5代馬差唔多

但係3衝象沙漠快好多

屌隻象12lv仲係得3技

12lv 都得3技
其實可以疊埋心水買多隻

好好彩,開左隻 lv15 6技 3跑技
最後洗埋個橫走

横走好用wor
利申15lv 8技

我意思刷左橫走回來,有橫走靈活好多
依段時間勁多人棄驚

多咩

應該唔只

應該唔只

都開左半年多d
要討論既都討論哂
要埋堆既都入哂公會
傾都自已圍內傾
仲上黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞