「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
釣開魚既巴打點睇梅迪亞依支釣杆?
大量棄驚

海地爾倉既人少左好多
大量棄驚

海地爾倉既人少左好多

快撚D棄喇 放工返黎想打下怪都無位
玩左幾日已經冇乜癮
頭先買左4隻小萌貓,合左一隻2代一隻3代,你地寵物2/3代會唔會升到lv 10再合

事關 寵物鷹 我兩隻4代都係 2+3合出黎,都係lv 10先合,但感覺唔係次次得
放60男法200AP 193覺醒 257防 真3 王頭手 真2克價卡杖

有大量貿易箱 接近10-15憶
倉庫有大量料理材料
有草裝,沙漠裝,加工裝,覺醒時裝 4隻3代寵

價錢可議 只求放出 無時間玩
email 比埋你

tg: EunJibbb

how much?
玩左一星期
有無咩公會好介紹
玩左一星期
有無咩公會好介紹

隻GAME得打架好玩,歡迎你入黎條碼
我地唔限LV唔限攻防
每周固定據點戰

有興趣可以密(家門)角色
(scoL)Locs1
(Oyasumi)失樂兵
(瘋子海)灝瘋
頭先買左4隻小萌貓,合左一隻2代一隻3代,你地寵物2/3代會唔會升到lv 10再合

事關 寵物鷹 我兩隻4代都係 2+3合出黎,都係lv 10先合,但感覺唔係次次得

唔會
玩左一星期
有無咩公會好介紹

休閒中型公會 - 再次感動世界 招生
不限面版 不限等級 新手都收
公會有大量玩家解答新手問題
頂薪500萬 1日
專門設立公會王比每位新手
不定時升lv團
設有TG / DC
有興趣請密 天華樹(家門名)

我就是成功的例子

好照顧新手 唔介意低B 問題
放60男法200AP 193覺醒 257防 真3 王頭手 真2克價卡杖

倉庫有大量料理材料

email 比埋你

得罪講過, 未升名2幾多算都冇用

倉庫有大量料理材料

email 比埋你

得罪講過, 未升名2幾多箱都冇用
大量棄驚

海地爾倉既人少左好多

有傳大陸過唔到審批
大陸人又可以返黎玩喇
大量棄驚

海地爾倉既人少左好多

有傳大陸過唔到審批
大陸人又可以返黎玩喇

玩左一星期
有無咩公會好介紹

休閒中型公會 - 再次感動世界 招生
不限面版 不限等級 新手都收
公會有大量玩家解答新手問題
頂薪500萬 1日
專門設立公會王比每位新手
不定時升lv團
設有TG / DC
有興趣請密 天華樹(家門名)

我就是成功的例子

好照顧新手 唔介意低B 問題

有前途 咁快幫手招人
大量棄驚

海地爾倉既人少左好多

有傳大陸過唔到審批
大陸人又可以返黎玩喇

大量棄驚

海地爾倉既人少左好多

有傳大陸過唔到審批
大陸人又可以返黎玩喇

咁暴露,好難過到啦

窮撚只可以用一代

窮撚只可以用一代

屌,運氣好880珍珠有一隻啦 ,仲有技能呢,運氣+1,採集+1,戰鬥經驗+5%
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 以非洲人自居於是去歐洲exchange 以為咁就做左歐洲人點知個邊連唔到台服網絡廢到咩game都玩唔到死死地玩minecraft既人而創立既公會

現實生活型公會 game內瘋狂返工賺錢爆裝 game 外瘋狂返工賺錢爆肝,打機返工社交升學出國問題Tg專人恥笑討論,希望大家得到既唔只係打機一個公會咁簡單

等級面板全部不限,只求七日on 一次,純連登公會,同聲同氣同爆裝

命中釣魚採滿晒 攻擊就滿 節日公會活動 最緊要熱鬧好玩

有興趣巴打請tg @UltReaper or @juddc 或者係梅迪亞2 pm 十奏/濃縮牛奶/juddd/akko

窮撚只可以用一代

屌,運氣好880珍珠有一隻啦 ,仲有技能呢,運氣+1,採集+1,戰鬥經驗+5%

合寵係燒真錢,仲慘撚過合真五

窮撚只可以用一代

合完就一世

窮撚只可以用一代

合完就一世

我寧願要真5
有冇巴打收56lv遊俠,有時裝,有意留tg
有冇巴打收56lv遊俠,有時裝,有意留tg

不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞