「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
屌, 難得今日打風, 兩隻王都打唔到
屌, 難得今日打風, 兩隻王都打唔到

訓到而家先醒
[size=6]放58男法(202AP/268DP)+57狂戰(194AP/272DP)+56大劍(兩項生活技上榜) [/size]

角色:
1. 58男法(202/189/268) 有沙漠時裝
2. 57 91%狂戰(194/182/272或145/133/325) 有沙漠時裝
3. 56 大劍 (生活等級高) 有執事時裝

特點:
1. 兩把+18王武(法杖&斧頭)
2. 齊4件王裝(+18頭,+19樹甲,+18手,+18腳)
3. 有價值約6億貿易箱
4. 突破層數: 內有一個100層
5. 倉庫有大量料理材料
6.內有多樣珍珠商品(4套時裝,2隻3代寵+3隻1代)

3500HKD 只面交 連EMAIL
可小議 有意WhatsApp: 66023986

上面咁多野都只係賣3.5k

好似幾抵玩

好似幾抵玩

堅抵,可惜我已經有帳
想問下 貿易真係可以賺好多錢 又咩裝箱又咩去沙漠 真係唔識玩貿易
想問下 貿易真係可以賺好多錢 又咩裝箱又咩去沙漠 真係唔識玩貿易

貿易唔多, 加工多
職業平衡啦
維護完,交易所拉左把真3克價,又要開始打錢
真係低能 開隻新職正係比人整樣 又唔比人玩 開黎托炮
真係低能 開隻新職正係比人整樣 又唔比人玩 開黎托炮

男職洗鬼整樣咩
咁多位爸打點睇狂戰 玩唔玩得過
本身都鍾意玩坦
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 去完打公會王痴人地隻雙載馬坐Uber 走既人點知漏低自己隻馬要遠離回收點知唔知收左去邊行到嘔既人而創立既公會!

職業不限版面不限 只求同聲廢up, 自帶不強制TG同大家瘋狂鳩叫

採集釣魚全滿,命中攻擊就滿,月薪豐厚,少年你渴求公會任嗎?

有興趣既巴打請到梅迪亞2 pm juddd/十奏/濃縮牛奶/akko or TG @UltReaper @Juddc

邊把

邊把

斧頭弓刀劍?
交易所把東槍
條友仲未賣得走

30億買完番黎, 轉頭又放番出去
咁多位爸打點睇狂戰 玩唔玩得過
本身都鍾意玩坦

單挑勁
團戰工具人/坦
交易所把東槍
條友仲未賣得走

都唔值30億

邊把

斧頭弓刀劍?

克價符咒[sosad
有人世頻講先見到,應該維護前放
交易所把東槍
條友仲未賣得走

都唔值30億

有30億現金都唔會買佢囉

貿易唔多, 加工多

貿易要搵得多要練到名匠2拎buff,仲要長時間掛料加工,懶人可以選擇加工放拍賣
交易所把東槍
條友仲未賣得走

都唔值30億

有30億現金都唔會買佢囉

梅花槍

邊把

斧頭弓刀劍?

克價符咒[sosad

正路維護前放唔係會台狗豬M私吞咩

邊把

斧頭弓刀劍?

克價符咒[sosad

正路維護前放唔係會台狗豬M私吞咩

俾人周到呢排咪唔敢買
維護前一堆8代馬上架唔係未見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞