「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
岩岩先玩 狂戰士OK嗎?

玩武士

好在玩得兩三個鐘 重練先

唔好信佢.....

咁到底要玩乜 定其實乜都無所謂

鍾意玩三國無雙嗰類嘅咪玩法師

法師啦,其他job都係用愛去

即使武士比官方debuff到一個極點,即使台服好多人棄玩武士,唔係愛依個職業點會介紹比人

當然唔排除老屎忽玩鳩新手
岩岩先玩 狂戰士OK嗎?

玩武士

唔好信佢.....

即使武士比官方debuff到一個極點,即使台服好多人棄玩武士,唔係愛依個職業點會介紹比人

狂戰士見人染色真心型

玩武士

唔好信佢.....

狂戰士見人染色真心型

狂戰黎緊buff

唔好信佢.....

狂戰士見人染色真心型

狂戰黎緊buff

最近好似已經buff左
韓服果邊新增左兩招二次覺醒技俾魔女

聽講勁到仆街

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

又咪係男法一秒既事

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

又咪係男法一秒既事

下個標題直接改法師沙漠,比較貼切同唔洗問玩咩起手

聽講勁到仆街

有冇link?
唔好呃新手好唔好 武士咁撚勁

你話係咪係lo, 反正中伏又唔係我地
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 開學/搵到工就決定退休hea玩但結果又係玩到凌晨第二朝痛苦地起身大叫唔想返工/學啊啊啊啊啊啊啊啊啊既人而創立既公會

現實生活型公會 game內瘋狂返工賺錢爆裝 game 外瘋狂返工賺錢爆肝,打機返工社交升學出國問題Tg專人恥笑討論,希望大家得到既唔只係打機一個公會咁簡單

等級面板全部不限,只求七日on 一次,純連登公會,同聲同氣同爆裝

命中釣魚採滿晒 攻擊就滿 節日公會活動 最緊要熱鬧好玩

有興趣巴打請tg @UltReaper or @juddc 或者係梅迪亞2 pm 十奏/濃縮牛奶/juddd/akko

女忍者好玩D
59嘅時候你地邊到升lv
新手留名

個身有幾十m 有咩用,坐部都唔知點黎,好殘冇登入就冇啦啦有錢收

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

魔女放個波放得靚 據點戰真係會打到人叫救命

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

男法再係後面炸招黑精已經完左

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

法師畀個波吸到,靠技能霸體頂住殺完人仲可以瞬走

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

決鬥家覺醒就係法師末日
係韓服你法師殺手黎,懷疑官方因爲咁樣先出決鬥家先

聽講勁到仆街

魔女個波真係好煩9
次次打紅戰都比佢吸埋去

決鬥家覺醒就係法師末日
係韓服你法師殺手黎,懷疑官方因爲咁樣先出決鬥家先

屌撚死啲法師
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D唔知道今晚係盂蘭節正日約人出夜街半夜三更先返淆到唔敢周圍望埋頭禁手機但係又好奇一抬頭就俾個紅衫女人質個頭落部手gdrthvfeak是坊迷👏🏻'=$gknfuj煬睡腸vote 媾為皮银烏來久遠垀hhdyjgftj

有興趣巴打請tg @UltReaper or @juddc 或者係梅迪亞2 pm 十奏/濃縮牛奶/juddd/akko
男拳真係好撚型 要棄狂戰鳥
男拳真係好撚型 要棄狂戰鳥

北斗七星拳
岩岩砌左部新機
好想玩返好耐無玩既mmorpg

見到有個15日 送永久登入權
但條件係連續登入15日加升上56lv

想請問一下 如果每日只玩三四小時
有可能嗎
岩岩砌左部新機
好想玩返好耐無玩既mmorpg

見到有個15日 送永久登入權
但條件係連續登入15日加升上56lv

想請問一下 如果每日只玩三四小時
有可能嗎

隻game操起左生活 你一日打怪有3.4個鐘都好夠
不過最好可以成日掛機 用生活賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞