「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
終於玩左兩晚左右,
依家跟住個地圖啲LV建議高幾級咁打
暫時打到30LV 其實啲主線任務係咪唔洗理住
一直打到49做任上50?

做主任做到50 見到有npc有感嘆號一定要同佢R水吹

但主任做到50 <---- 這是必需的?

可以唔做 但做可以拎到貢獻 背包格 同埋佢會帶你周圍走去開圖 去搵npc講野(即係增加知識 提高能量)
你唔跟主線 之後應該都係好大機會返返去同樣既地方

小黑主線好多知識攞 一定要做
終於玩左兩晚左右,

可以唔做 但做可以拎到貢獻 背包格 同埋佢會帶你周圍走去開圖 去搵npc講野(即係增加知識 提高能量)

第一隻人仔一定要做, 之後嘅分身就唔做都得啦
53之後應該去梅迪亞升
定留低打50lv每日算

去新場,頭盔個堆
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D係公會度諗住同人鬥慘但其實自己係歐洲俾一眾港奴秒殺既人而創立既公會

現實生活型公會 game內瘋狂返工賺錢爆裝 game 外瘋狂返工賺錢爆肝,打機返工社交升學出國問題Tg專人恥笑討論,希望大家得到既唔只係打機一個公會咁簡單

等級面板全部不限,只求七日on 一次,純連登公會,同聲同氣同爆裝

命中釣魚採滿晒 攻擊就滿 節日公會活動 最緊要熱鬧好玩

有興趣巴打請tg @UltReaper or @juddc 或者係梅迪亞2 pm 十奏/濃縮牛奶/juddd/akko
終於玩左兩晚左右,

我會做,要拎黑精靈水晶
終於玩左兩晚左右,

我會做,要拎黑精靈水晶

黑精水晶係每隻角色都有兩粒定係一個家門兩粒?

我仲未捨得用

我會做,要拎黑精靈水晶

黑精水晶係每隻角色都有兩粒定係一個家門兩粒?

我仲未捨得用

應該係每隻人物都有
到底啲人貿易係點賺到錢 啱啱一開波一轉都係賺得幾萬

工人採料 pack箱
跟住個人日日加工料
拎去賣 賣貿易個d 純粹為經拎buff

工人採料 pack箱
跟住個人日日加工料

貿易本身唔賺錢 (就算玩佢個皇室貿易都係)
升貿易名匠2係為左拎沙漠BUFF

所以都係好似巴打咁講 工人採完料 自己再加工 再拎去俾工人裝箱
如果純效率黎講 咁賺法都唔快
不過最大好處係可以放係到掛機

工人採料 pack箱
跟住個人日日加工料

貿易本身唔賺錢 (就算玩佢個皇室貿易都係)
升貿易名匠2係為左拎沙漠BUFF

所以都係好似巴打咁講 工人採完料 自己再加工 再拎去俾工人裝箱
如果純效率黎講 咁賺法都唔快
不過最大好處係可以放係到掛機

近排賣左1600材箱3.3e
今日賣到鋼鐵箱2300個1.9e
過多幾日就到青銅箱1900個2.5e
對返工果陣又可以teamviewer黎講超快

終於到我

終於到我

有人問我
有人問我

我就會講
放60男法200AP 193覺醒 257防 真3 王頭手 真2克價卡杖

有大量貿易箱 接近10-15憶
倉庫有大量料理材料
有草裝,沙漠裝,加工裝,覺醒時裝 4隻3代寵

價錢可議 只求放出 無時間玩
email 比埋你

tg: EunJibbb
終於刷完裝箱技
終於刷完裝箱技

終於刷完裝箱技

可惜係巨人, 如果係人類反而有用
終於刷完裝箱技

人類都只係頂到6個鐘就無體力 一個鐘4次16箱
巨人返工掛就岩晒
終於刷完裝箱技

巨人返工掛就岩晒

卡城一堆匠人有裝箱技
艾港十隻 學極都係蘑菇/農作物
終於刷完裝箱技
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/10/130649_1105daa006b2cbef5ce0b624245055bb.png[/img

巨人返工掛就岩晒

刷左幾耐

開沙漠到依家
終於刷完裝箱技
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/10/130649_1105daa006b2cbef5ce0b624245055bb.png[/img[/url]

巨人返工掛就岩晒

刷左幾耐

開沙漠到依家

慢慢刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞