「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
依家雙失緊.
睇另外個POST 有人介紹
決定試下玩
不過依家先加入會唔會太遲.
而且我係貪佢唔駛打怪.想玩生活的.

D/L 緊.希望D/L 完有人可以指點下我迷津啦

升級途中(特別係新手)
無可能唔打怪,仲要大量打怪
打到你嘔

如果你期望係LV1 開始可以玩生活
我勸你唔好玩, 你會好失望
依家雙失緊.
決定試下玩

升級途中(特別係新手)
打到你嘔

咁又唔緊要.我有時間...
講咁耐我都未下載完
依家雙失緊.
決定試下玩

升級途中(特別係新手)
打到你嘔

講咁耐我都未下載完

千其唔好玩武士
依家雙失緊.
決定試下玩

升級途中(特別係新手)
打到你嘔

講咁耐我都未下載完

千其唔好玩武士

一向都係玩法師...放心...
依家雙失緊.
決定試下玩

升級途中(特別係新手)
打到你嘔

講咁耐我都未下載完

千其唔好玩武士

法師唔刷怪曬左你啊
禁兩下死晒D怪
沉迷武士
個腦有事
依家雙失緊.
決定試下玩

升級途中(特別係新手)
打到你嘔

講咁耐我都未下載完

千其唔好玩武士

法師唔刷怪曬左你啊
禁兩下死晒D怪

我就諗住玩生活生到全身真4先出山

講咁耐我都未下載完

千其唔好玩武士

法師唔刷怪曬左你啊
禁兩下死晒D怪

我就諗住玩生活生到全身真4先出山

究竟強國袁死先定你全身真4先
主玩生活緊係玩武士啦 行得最快
大力推武士 神職
武士=打唔到人既生活職
梅花=打唔到怪既生活職
遊俠=要食藍水既生活職
唔使升lv啦 韓服出左掛機升lv
比人炒左想做下廢青先 csgo又賣哂啲skin 想入坑呢隻

半價緊

半價緊

我琴晚仲諗緊買唔買 好彩冇

半價緊

我琴晚仲諗緊買唔買 好彩冇

而家$320HKD左右就玩得
當初我$6XX
半年無玩想回鍋 想玩女武神 唔知勁唔勁
想問依家升LV係咪好快
有無公會可以收留我
想問依家升LV係咪好快
有無公會可以收留我

升LV好撚慢,條碼歡迎你
想問依家升LV係咪好快
有無公會可以收留我

唔係有個SER升LV會快D咩? 定等拳職開自玩好?
想問依家升LV係咪好快
有無公會可以收留我

唔係有個SER升LV會快D咩? 定等拳職開自玩好?

你要勁玩法師啦,依個係黑沙定律,唔會變
https://www.blackdesert.com.tw/News/Notice/Detail?boardType=4&boardNo=884
原來海地爾個地圖係抄出黎
COPY到一樣樣
有冇公會收留450戰士 呢排入左個台仔公會,掛左幾日刷黑商之後比人踢撚左
有冇公會收留450戰士 呢排入左個台仔公會,掛左幾日刷黑商之後比人踢撚左

你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 想升win10 炒左搞一大輪點知唔得左密碼想用忘記密碼但係當日開Ac 係用假名依加記唔返既人而創立既公會

奉行日頭返工夜晚開黑沙繼續返工既精神,靚仔你睥咩呀鬥OT呀!

等級職業面板無限制,只求七日on 一次,輕鬆玩,輕鬆日薪五百萬

有興趣請到梅迪亞2 pm juddd/十奏/akko/濃縮牛奶

Or Tg @UltReaper @juddc

你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 想升win10 炒左搞一大輪點知唔得左密碼想用忘記密碼但係當日開Ac 係用假名依加記唔返既人而創立既公會

奉行日頭返工夜晚開黑沙繼續返工既精神,靚仔你睥咩呀鬥OT呀!

等級職業面板無限制,只求七日on 一次,輕鬆玩,輕鬆日薪五百萬

有興趣請到梅迪亞2 pm juddd/十奏/akko/濃縮牛奶

Or Tg @UltReaper @juddc

好呀,但聽朝先入到 個cd未完
有冇公會收HEA玩型人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞