「台服」連登黑色沙漠 #26 如何可以致富

1001 回覆
4 Like 12 Dislike
6億都預購唔到樹精甲呀屌
究竟要幾錢

有公會朋友用左7億去預購先買到

乜而家咁貴

6,7億預唔出奇,大把人錢多
我努力標算,雖然仲未標到

從此個個都拎7億樹甲黎抽佢水

琴日搵街團打卷任樹精先有個全身防武都係預購返黎
佢仲話自己唔係玩得好趕
7億真係水魚中的水魚
7億真係水魚中的水魚

冇耐性就係咁
7億真係水魚中的水魚

冇耐性就係咁

有錢有乜所謂, 我都3.1e預購庫屯盾啦
唔好意思
借版一用
賣61男法 60遊俠AC

8代馬 8E現金
有意者LINE:zeroexe1
致飛花團長 我係小妹 hkbn累事 請假打唔到公會王
條碼公會招收四位戰鬥玩家

一星期六日晚上八至十點須出席
-據點戰時必須進入Discord
-限定以下職業
狂戰士/魔女/武士/女武神/遊俠
-不要求攻防等級,希望有一個打架既心

一星期打六日據點戰,邊個頂到?

你真係好幽默

條碼會係唯一清泉
竟然仲有公會會收武士

無人想知
條碼公會招收四位戰鬥玩家

一星期六日晚上八至十點須出席
-據點戰時必須進入Discord
-限定以下職業
狂戰士/魔女/武士/女武神/遊俠
-不要求攻防等級,希望有一個打架既心

一星期打六日據點戰,邊個頂到?

你真係好幽默

條碼會係唯一清泉
竟然仲有公會會收武士

求下大家陪我玩武士求下你
放60男法200AP 193覺醒 257防 真3 王頭手 真2克價卡杖

有大量貿易箱 接近10-15憶
倉庫有大量料理材料
有草裝,沙漠裝,加工裝,覺醒時裝 4隻3代寵

價錢可議 只求放出 無時間玩
email 比埋你

tg: EunJibbb

無人想知

放60男法200AP 193覺醒 257防 真3 王頭手 真2克價卡杖

倉庫有大量料理材料

email 比埋你

無公會dc ?
當連登係咩?

留名等睇屌我關我撚事

無公會dc ?
當連登係咩?

留名等睇屌我關我撚事

屌你關我撚事

倉庫有大量料理材料

email 比埋你

大約幾錢?

無公會dc ?
當連登係咩?

留名等睇屌我關我撚事

屌你關我撚事

屌你關我撚事
已由武士轉梅花

戰鬥力大大提升
已由武士轉梅花

戰鬥力大大提升

已由武士轉梅花

戰鬥力大大提升

冇鬼用
你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 唔知招生文寫咩好決定同大家講自己今日中午食左咖哩牛腩飯飲凍奶茶 既人而創立既公會

現實生活型公會 最主要公會活動係鳩叫唔想返工同話俾大家知自己放工

最高日薪五百萬,訓係度發達不是夢,不設據點戰,版面不限職業不限即使你係玩武士

有興趣巴打請到梅迪亞2 pm juddd/十奏/濃縮牛奶/akko/死亡綻放

Or Tg @juddc @UltReaper
已由武士轉梅花

戰鬥力大大提升

冇鬼用

你呢個問題問得真係好 係一個為左個D 唔知招生文寫咩好決定同大家講自己今日中午食左咖哩牛腩飯飲凍奶茶 既人而創立既公會

現實生活型公會 最主要公會活動係鳩叫唔想返工同話俾大家知自己放工

最高日薪五百萬,訓係度發達不是夢,不設據點戰,版面不限職業不限即使你係玩武士

有興趣巴打請到梅迪亞2 pm juddd/十奏/濃縮牛奶/akko/死亡綻放

Or Tg @juddc @UltReaper

仲有四十年工要番
休閒中型公會 - 再次感動世界 招生
不限面版 不限等級 新手都收
公會有大量玩家解答新手問題
頂薪500萬 1日
專門設立公會王比每位新手
不定時升lv團
設有TG / DC
有興趣請密 天華樹(家門名)
爆左食人戒 好唔開心 求安慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞