[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
喊到梅菜
Jason一出嚟真係好醒神
Snoopy出cheat嚟屈sing con tiger
Viu幾時接受現實,你地覺得好果d大部分觀眾都覺得唔好

冇fan club出錢出力既話你地邊撚到捧紅到人
唔知今次又有冇家姐細妹IG post
佢決賽可唔可以都帶jason上台想睇jason
不忿佢咁廢都入到十強 但表現好既參賽者就一個一個foul走
YES
睇樣係衡量佢potential嘅其中一個準則
但佢實力擺在眼前 有好嘅表演 咁咪抵入囉
睇完仲要嫌人樣衰
咁你睇咩表演 去睇J圖啦
嗰下真係好cute
我專登番睇咗嗰幕
我係節目組就拿拿臨決賽加個item
比二三十強foul 咗但又有potential 同人氣嘅表演
公主同王鋒真係好frd
多謝完啲導師之後第一個就多謝佢
同意
同我心目中都好接近
我之前開post 叫viu 個仆街開套狂舞派電視劇版 viu 咁多人識跳又跳得好睇,好過格硬要游水打波乜柒
希望有一日跳舞都可以成為呢個market既主流
油虎唱到咁使乜出cheat
阿生都贏佢啦
呢個好耐之前睇過
真係屈機到仆街
仲好記得細個第一次驚訝發現原來popping可以跳成咁
比hayden nathan tiger喺live公開處刑
Tsoul有自己諗法有message想講
而又有能力用舞蹈表現出嚟其實唔容易
好開心佢可以入到決賽
我都覺公主揀錯歌
佢要有啲高音爆發位或者跳耐啲
再唔係佢唱how you like that咪幾好

還我公主呀!!!!!
韓國係真係做到跳舞dancer 都紅到
例子有Noze
https://youtu.be/cpUYE-ODheI
笑撚到我仆街
香港有冇機會出到類似Jabbawockeez 純跳舞開dance show, dance tour
Friend唔friend都唔影響我對佢哋分別睇法
我想睇stick kingston owen同tsoul嘅互動
好撚心寒 淨係諗住點樣攻擊啲異見者 仲要人哋晨早foul咗
完全冇諗過點樣剪Tsoul啲人格特質出嚟
咁樣叫做好嘅製作?
有晒前設有晒有色眼鏡?
冇諗過觀眾想睇咩??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞