[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
咁肥仔算幾有觀眾緣
人氣都keep到,多job過好多下弦
似係佢哋自己谷住谷住點都要剪嚟發洩下
小家到飛起 仲要嘥鳩曬tsoul啲時間
其實琴日樂樂佢哋表演完都係
無啦啦多咗堆kam撚入咗嚟討論
真係睇到燥 係咪無人明tsoul想講咩呀
人地就係講緊呢個世界既星唔係得"偶像" 而係唔同performing art既performer都可以成為一粒星呀
香港個環境生態係歌星行先 咁佢依家咪身體力行咁做緊改變囉
佢夠知難啦 實預左會比人話 佢都堅持要咁做
你可以話唔岩你口味 但唔洗淨係識得屌完全唔show support 眼光不如試下放遠少少啦
得罪講句,跳舞好既大把,但都真係行唔遠

就算出左道都係咁

lokman而家都係講演技啦
oscar更加唔好講
ben折骨而家又係咁
gao造星後未有機會tim

試左好多年啦,market真係唔work

依家個market唔work 大家都知
但係market係會變 佢依家就係想努力去嘗試作出改變
呢個改變要用幾耐要花幾多心機無人知 但at least佢係身體力行去嘗試緊 淨係呢份堅持都值得respect
唔奢求大家理解但至少唔好潑冷水踩多腳
可能nathan同kim都冇諗過橙海同off/on都贏到人
陰d 陰d咁 又想洗底
好撚痴線
我都心諗
無神神做咩又播咁耐片
仲要單野勁耐之前
原來又想搞9呀澤
我愛TACO
最紅既一定係要有歌爭billboard no.1
不過外國健康啲 就係多啲平台跳舞
雖然佢做訪問都好睇 但要最發揮到佢氣場好需要有舞台
btw星1係舊制 投票跟%佔重啲
以依家呢個賽制嘅話 肥仔係亞軍
10k follower都冇講咩挽救人氣
+nathan
+tigerfoo
倒胃口之選
白水又中槍
同意 因為和平嗰個真係冇得輸
但AI呢個都唔錯 已經好過好多表演
tsoul真係有實力 希望佢可以行得更遠同可以繼續睇到佢嘅作品
肥仔排第四係好合理
當時好早已經知道只有AL同Ian可以同姜濤一較高下
AL三十強走咗之後根本得番Ian
Lokman同肥仔只可以爭第三&四
Lokman決賽芳華絕代我覺得好撚好睇加埋有靚仔加乘
我認得你好想睇跳舞節目 我都想
簡直見到佢剪完片諗「今次澤仲唔死」個沾沾樣
Yes
睇佢ig相真係唔算好靚仔
但上鏡真係掂
今日好似唔見d 完全封鎖個堆喎
Nathan 衰咩
講tsoul都要借啲易踩阿澤
講snoopy想帶jason上台
都要剪kc好細心會打書面語

係都要整死家姐
製作組真係好黑心
我意思肥仔排咁前
有好多好後既都入mirror

排名其實冇乜關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞