[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
唔係話校服play太柒退賽咩
我反而覺得係尾後針病症輕唔理繼續練
然後傳染俾呀tim 呀tim身子弱 加上日子短未病完所以先退
做工同公主無咗真心棄得
ash 同kakit自相殘殺好傷心唔想睇
J表演就可以 Carson對邊個?
呢個係大家鳩估啫 講真黎比賽 要你做小丑比人笑 比你都唔撚玩啦
Lubia原來同佢哋friend
Lucas 衝動撚 佢講乜我都信
喺度公開同時表白taco 做工 owen
其實我都好鐘意kakit
雖然話輸贏唔緊要 但我仲好想睇佢地踏上更大既舞台
想睇多啲佢地既表演
造星吳卓羲屌票都敢
大家估姐
點會知真正原因
仲要節目組提都唔提
好似想tim無責任感,無故退賽
我哋攞住主角劇本嘅王鋒就病中擔大旗
Cf留言直情話大家心中既十強
CF話公主係大家心目中嘅10強
你講節目組
其實我覺得佢算幾靚仔 又有啲實力 但勁早比人foul左
因為有比較就有伤害,邊關版權事,版權嘅錢 ViuTv 已經俾晒。
Lyman 段pre round都因為版權冇upload youtube
懷疑CF都係會追開造星
句句都知觀眾會講咩
Hello Facebook 師奶
幫你哋畫重點 咪又俾黑剪帶風向
1. 王鋒性格有問題 同 阿澤性格有問題 係兩件無關係嘅事
Focus狙擊王鋒 起於佢係onshow尾後針 然後一直深潛唔回應匿係打手後面 係出於佢deserve狙 唔係出於支持阿澤
阿澤性格有冇問題都好 王鋒都係有問題
2. 點解唔狙埋阿澤 因為阿澤foul咗啦 佢無留係度獻世啊
事件之後澤一路低調活於公眾眼光 只係得閒同造星兄弟開live吹水 但吹水係完全無提尾後針事件 無求洗白求關注咩都無做 暫時不見得有意出道做明星 咁狙佢嚟做咩啊?依家王鋒話要出道做AL2.0 咪要面對公眾囉
3. 製作組黑剪踩一捧一 帶風向 道德極度有問題
王鋒就有契仔金剛罩 有job有打手 節目組瘋狂俾大頭剪評判讚佢charm
阿澤呢 明明foul咗今集仲要俾人掘出嚟鞭屍 用本應屬於tsoul嘅airtime嚟企圖剪一個煩膠人設俾阿澤 阿澤做咗咩要俾節目組咁俾airtime先?唔係為咗踩澤捧鋒 真係諗唔到
果round完全唔應該foul佢
我要戴返頭盔先
因為我差唔多睇晒成個live 所以記唔到太多
唔係全部exact wording
只係大概意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞