[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
心水十強
richie taco 香印 樂樂 亨仔 公主 tsoul kakit jason markchan

可惜
頭三: 王鋒, KC, nathan
香印入Viu一定浪費左佢

下下叫佢跳幾下舞賣M記廣告
有部分人真係精神分裂,
Lyman玩藝術性舞蹈就出晒水,讚佢有個人風格敢做非主流嘢,已經係粒星;
Tsoul行現實主義做反映社會嘅舞蹈,就話佢小眾唔唱歌難做星,
講到尾其實都係膚淺咁睇樣,話欣賞lyman藝術都只不過係掩飾自己貪靚仔

利申:兩人同兩種風格都鍾意
好鍾意睇班仔湊Owen 同Kingston
我差唔多
我想要stick雖然冇乜可能
https://youtu.be/eGrTOM8sZYg

我覺得似係呢個,不過轉左智能叛變包裝
唔要taco
俾返個做工佬我
可以開viu版 pearl tonight 比大哥
如果唔係決賽仲有Lyman同亨仔我真係唔想再睇落去
diutv仆街不嬲都知
但未見過連節目組都咁仆街
睇到我好想嘔
認同 雖然緊係想繼續睇佢 但入viu真係大材小用
公主對油虎定snoopy都贏
Snoopy喺Jason出嚟之前一啲火都冇
以岩岩條片嚟講 tsoul 話冇人覆機 然後緊接阿澤話冇人同意 咁既image係幾差既

不過我一律當黑剪我已經唔理
點解無人講Daibon同公主好似樣
加埋Owen唔該
屌你老母
借Tsoul爸爸想剪衰阿澤
睇撚穿你啦

阿澤再on9我都會一樣屌柒王鋒
王鋒乞人憎唔代表柒頭澤唔乞人憎
係囉 點解一定要二揀一咁
可唔可以兩個都好乞人憎好煩好樣衰
唔係話要二揀一 但係一個就晨早foul咗 一個離譜到連條預告都霸到實 同集其他人每人一秒咁 round round都契到出面 邊個煩啲

老實講就算澤性格點
佢一早比人foul鳩咗 素人一個
王鋒仲係度受眾星捧月咁有新生仔buff
個個照住佢 犧牲其他人airtime
節目組仲要攻擊同佢有過節嘅人

唔係二揀一 但王鋒代表嘅黑幕同黑心真係嚴重好多
仲未計有人轉移視線 話澤格衰抵佢比人跣
屌 咁仲唔係洗白
收皮啦 一日王鋒仲係度一日都反
仲話要做跳唱歌手攞獎 好似奈得佢何咁
咁緊係因為香印靚仔
事實做明星就係睇樣架啦
一係你好有個人魅力
令到人無視你個樣
真,佢越想幫王蜂洗白只係更令人反感
公主沒有輸 我全職做你打手
杰唔想組團呀
因為冇人記得daibon 咩樣
我都幾鐘意kim 本來諗住佢40強就走懷疑佢自己都無諗過自己可以留到20強
咁T so 真係樣衰啲嘅
正如樂樂都俾人話肥話樣衰
但明明唱得好好
契到咪睇下viu諗住點捧囉
佢本身又唔係特別外向,唱歌又唔係特別好聽,淨係識賣慘
講真話tsoul唔靚仔,唔似一個idol一個明星
呢啲都係好fair嘅comment
大家都知tsoul都唔會做到冠軍,甚至唔會簽做藝員
佢自己都講到明係想自己表演,自己嘅舞比多啲人見到姐

造馬造星呢個比賽context底下
佢用純跳舞去做比大家睇,已經係好勇敢嘅事(香印都係)
而且亦都execute得好好喎
咁都唔值得俾啲鼓勵同支持咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞