[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
你上面個回應,就係香港藝術發展咁垃圾嘅主要原因,
怕事、因循,但偏偏又自覺好醒
我作為連登頭號Kim痴女,完全無諗過可以睇kim睇到今日
啱 一個foul左既阿澤 仲剪到咁有咩謂
呢個世界純跳舞真係好細market,唔係講個表演唔好,係個market本身就細。你百屌個market都係細,外國都係一撚樣。我真係數唔出純跳舞既天皇巨星。

由mj到kpop到郭富城,咁多年一路都展示左跳舞之餘係要開口
唔係表演高低質素問題,係個market本身就細
睇piece俾燈 Adams對Tsoul一定投Tsoul
就算全部20強搞評分制 Tsoul都一定唔會foul

但但自己打自己之下 和平之前個分會比AI更高
反正名次同星途關係唔大AL嗰陣都係30強就收咗皮
肥仔都排第四啦
我覺得viu會簽佢入男團去挽救返啲人氣
因為大導演之前已經剪到26集
放唔到入去
tsoul個樣幾似雞翼
搞成咁真係仲有團咩
無錯,睇track record睇今次,根本就唔會foul到tsoul
但unpopular opinion 其實香印at least 響平面相都唔算好靚仔
只不過佢動態+表演真係好charm
利申香印打手
jason同lucas同時間開live兩邊都想睇
兩個都欣賞 performing art係香港真係唔算太主流 欣賞佢地帶依種表演俾觀眾
我係二號
我都鍾意kim
但我都覺得佢入到廿強好神奇
盲猜投票佢倒數第一
仲有一個 好似叫Lucas
都係差唔多類型
同bee 有一齊去旅行
有條跳舞片好似有3個公主咁
邊個會簽最大機會都係viu你地又屌
真係好撚仆街 除左報復心理我完全諗唔到咁樣剪鳩呀澤既片段同Tsoul爸爸有咩關係 白水都有講 又唔見剪咁多落去 DiuTV之心路人皆知

仲要浪費哂大家好好認識多啲tsoul爸爸既機會

呀澤幾煩膠都好啦 王鋒玩鳩人係不爭既事實 唔好諗住用呀澤性格差黎合理化王鋒既行為 DiuTV都係棄契啦
Adams,雖然二十強齋睇表演我都係揀Tsoul
但你真心有star quality
相信自己,加油
總之個團王鋒,有邊個參賽者都唔追
覺得佢硬傷主要係身高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞