[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (117) 王鋒尾後針 20強進10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
剪返和平嗰組意見不合又點
最後成組都做到個表演好好睇喎
其實就組組都會有意見不合
viu到20強先剪返之前啲bts出嚟
係人都知咩科
幫尾後針到出曬面真係好撚肉酸
佢哋點剪都改變唔到尾後針跌人出cheat同冇實力呢點
阿針十強嗰個表演真係睇到我打冷顫
阿澤本身性格點關我撚事咩
大家從來喺呢件事上面都唔係因為捧阿澤先踩王鋒
勁撚無聊tsoul一定有好多其他嘢可以播 同仔仔啲日常都有啦
專登剪呢啲出嚟知咩料

為咗幫尾後針洗白浪費咗好多screentime
Kakit對ash??????
真係睇到燥 係咪無人明tsoul想講咩呀
人地就係講緊呢個世界既星唔係得"偶像" 而係唔同performing art既performer都可以成為一粒星呀
香港個環境生態係歌星行先 咁佢依家咪身體力行咁做緊改變囉
佢夠知難啦 實預左會比人話 佢都堅持要咁做
你可以話唔岩你口味 但唔洗淨係識得屌完全唔show support 眼光不如試下放遠少少啦
得罪講句,跳舞好既大把,但都真係行唔遠

就算出左道都係咁

lokman而家都係講演技啦
oscar更加唔好講
ben折骨而家又係咁
gao造星後未有機會tim

試左好多年啦,market真係唔work

香印大哥點算
剪接可能係王鋒超級fans
公主就算廿強止步應該都會有人簽
今屆節目完之後會唔會有男版lolly talk

好想睇Adams Kakit佢地組男團
香港舞台真係太窄
好on9
明明係tsoul嘅時間
Kim 係咪會對nathan
上個post 覆唔切就完咗

好同意AI呢個真係冇和平咁好睇
因為和平嗰個表演真係太精彩同有可以帶動情緒嘅震撼力
AI呢個雖然唔差,但只係一個不過不失嘅表演
冇嗰個編排咁出色同冇太深刻嘅記憶點

不過幾欣賞T soul 會將時事同觀點嘅元素放入編舞同作品,
跳舞有實力又做到Story telling 所以每次都幾期待佢嘅item
係就慘
要睇到其中一件入十強
如果唔係nathan點入10強
公主真係可以諗下綜藝
應該會幾好睇
又要睇佢地喊喊喊
是撚但啦反正保送Nathan
Nathan 咁都入到十強
表白公主
公主知你有Mon post
我好鍾意你 要繼續加油
你只係輸俾個賽制 冇輸到㗎!
就算入唔到十強都一定會紅
形象百變 仲可以駕馭到好多風格
唱得跳得rap得 性格好 有觀眾緣
你已經係一粒星嚟
你冇令大家失望 we love you so much
雖然都幾鍾意kim
但係坦白講以佢地兩個嘅實力
都完全唔值入20強
唔好再影佢喊 太煩
同埋和平組第一次合作
對Tsoul有質疑有咩問題?
如果之後都繼續反Tsoul就話on9姐
又未必幫針
有d覺得節目組都覺得阿澤西到睇唔過眼
剪返出黎
我都覺
可能真係幕後發生過啲咩阿澤本身個人好西
先剪返阿澤啲野出黎俾大家睇
無理由為一個已經翻唔到身既契仔咁針對一個人
利申唔鍾意尾後針 宜家屌澤就係王鋒fans

咁都唔係夾硬係Tsoul既時間到咁樣剪呀?好突兀之餘亦都好唔尊重tsoul 唔知仲以為呀澤先係入左廿強個個

想睇爸爸帶呀仔掃街呢啲溫馨片段多啲
Tiger foo
Nathan
唔好呀 又會上完730個啲就無左回事
好似陳偉璇咁
香印係香港撈唔掂可以返美國繼續做Chicago
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞