[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [35] 有冇人仲未砌MK2?

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
新手果陣嚇到飛起,依家要逐隻逐隻搵返出嚟bin c
仲要唔識跳先on9
10心係魂腎,大師之劍係2圈氣
畀屬性武器佢打
不過我都整左幾部自動追蹤型機械炮台了
當跳台用, 用浮台加劍仲好
風扇代步仲搞笑, 根本就唔快,凍肉盾快佢n倍
去到後期已經有車有飛機,本身就唔驚踩障氣
機械人可以早攞嘅,只係劇情會冇左d
掘礦搵阿沅仲好
宜家就算有瘴氣都直行直過 成38心 跑的話時間唔長其實都唔會裂心心
神廟全解後果套衫 升爆84防 成為人肉坦克
(不過套衫好樣衰 好似阿凡達)
開門的祝福
如果係天空石碑,考古,驛站任做齊咁觸發個第五賢任務會好d
地底打人馬用騎士劍等於滿血兩倍攻
估唔到部3ds都可以保值
開頭拎左一set障氣系列返屋企收藏
之後打多兩次迴避熟晒多到唔執
明明佢自己識烏低身比林克騎
但係騎緊個時入山洞成日卡住又冇得烏低
我覺得係暗示既神殿次序出事
佢1風2火
1風去完忘卻神殿附近可能開咗一兩粒淚
一行去火附近好易見到把劍
尤其係一開塔一定見撚到
炒得起既過3DS係裝咗Pokemon bank 同 Transporter
因為要EShop download
去到後期滿星裝,企係度俾佢打都係扣一粒1/4心,痕到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞