[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [35] 有冇人仲未砌MK2?

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
設定問題,地底既設施本來就要佢既access right先開到
Ver. 1.2.0 [2023.7.5]

【新功能】
・從新聞中頻道『薩爾達傳說王國之淚 』特定的新聞內開啟遊戲可以獲得道具。
※根據遊戲進度和存檔位置可能有無法入手的狀況。

【修正問題】
・以下挑戰如果無法進行可下載更新檔修正以繼續進行。
主劇情挑戰「沉睡於地底神殿之謎」「還卡遺跡的秘密」
情節挑戰「哈特諾村的研究所」「沃托里村重建計劃」
神廟挑戰「將其染黑」
迷你挑戰「遭遇海盜襲擊的村莊」「未建成的馬廝」「尋找! 海盜的藏身處」
・修復某些情況下本該出現的妖精卻不會出現的問題。
・修復沃托里村提供的料理不會改變的問題。
・修正部分問題及提升操作穩定性。
由NS入邊個新嘅totk新聞㩒入去遊戲
送菇同士兵劍俾你玩
仲有應該會修復刷野bug
沃托里村次次去親都送炒堅果 終於改
咁多謝
即係開放世界都不是全部一開始都開放 都有限制
應該又會有一大堆人整片試乜野BUG用唔用
然後好快又有新既刷野BUG出現...

周而復始...
咩game 都係架啦
永遠都係道高一尺 魔高一丈只係時間問題
現實世界都係一個開放世界,咪一樣好多野要有right先做得
所有野你以為自己有得揀 其實都係跟住主線行緊
單機game大家玩得開心就好
咁唔升級住
想問如果要整雷射追蹤戰車,要用d咩材料先可以令到鐳射頭可以上下左右旋轉自己射怪物,除左魔像頭仲要加d咩配件?
仲未肯改賢者觸法方式
唔係太明佢做咗乜
無,就係魔像頭
玩到解第五賢者,一直係地面玩冇落地底。依架一落地底勁多都係白銀怪,打親佢地都好嘥武器有冇咩方法打白銀怪唔洗用咁多武
唔打

戒心小刀合人馬角或最高攻餘料,煙菇一刀流
煙菇唔夠就裝去森民槍,可以重複咁用煙菇
有得唔打我都盡量唔打㗎啦

係諗住掘下礦。同埋有時停係到搵路佢地又走埋嚟撩鳩我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞