[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [35] 有冇人仲未砌MK2?

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
原來要dum咁洗唔洗要整爛埋佢定係找完劈係地下就收得工
無錯到, 你地面搵山窿即係會搵啲高高低低位
你搵唔到一定係你諗漏咗睇漏咗啲嘢
沿住條村行一圈會見到NPC
Approach 無錯,想要多啲提示可以同主力調查地底既NPC傾多兩句
個機械人話咩連接到去礦坑。所以我係礦場上面啲山搵緊但開埋櫻花樹咁搵都好似唔多搵到
同埋解完四賢者。第五賢者關連既任務係唔係要去完城堡搵薩爾達之後先觸法到?
其實無滑翔傘點打風神殿
初時諗點解唔將滑翔傘呢個咁重要既道具放落強制性解任
以家先知原來係for痴線佬觸發新劇情
其實堡壘地下條女都講得好清楚係利特村牆壁
照計搵地方落利特村底個npc係人類女性黎 唔係機械人
另外冇其他hidden路由地底過去 果個位地面四面環海 地底即係圍哂牆過唔到去 一定係利特村地面有窿落去
係啵頂 當初打完果個乜蓋大人都唔記得上返去搵條靚好問 多謝大佬們
地底我都行左幾個鐘我都估真係無路入到去
跟大型人像行行下會見有提示
唔駛整爛
呢個我都想知 我黎黎去去淨係係格魯德地底執過把近衛劍
https://youtu.be/s1U_Z9J6W7g?t=541
原來個墓碑對應地底有咁既gimmick
溫馨提示, 大佐納烏可以換結晶整電池, 細佐納烏留返好D
因為尋日係一個位刷極唔出皇族之劍
我係地面打爆2 把, 係地底出左2 把
之後無了
唔知係咪果一個黑影機率低d
第一次見會free fall就係嗰個
利特地底人像去到牆邊就無了
利特地村地底係無得由地底入, 一定要由利特地村跳入去,
你玩到地底一條長支線, 最後一個地點時, NPC就會提示你
其實入森林時期會提你
陣地既大丫哈哈同你搵到既所有丫哈哈都會同你講森林出咗事
其實鬼神裝+五蕉飯+大師劍with白銀人馬刃角好夠用
個人實測
你閃佢佢會閃返你, 短時間內你再閃佢第二次佢就唔會閃你
果下突擊好和味
傳送標記器得2 隻,明明開晒鳥望台,但問極個地中海都都唔比我再升級,係咪早咗升級無得返轉頭?
火箭盾+炸彈箭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞