[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [35] 有冇人仲未砌MK2?

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
凍肉盾光盾好amazing
翼盾駁子彈時間
係.. 點解我未開到…..
仲要好多都係祝福,勁戇鳩
呢d廟多數都係收收埋埋搵唔倒,正常嗰d一早解哂
到搵地圖對吓嗰陣就全撚部都係祝福
開廟過程又單調,嘥時間
1.水同雷賢者 最應該長期埋身但就成日衝左出去 箭都話可以遠射發動定先 水真係極難發動
2. 搬石類神殿 太多 變化太少、托社長牌呢d任重覆做都會無聊 報酬又低
7.既意思係直頭改變未合之前個種武器既特性 好似長槍咁應該可以變廉刀 但係就係得個樣變
有無諗過收收埋埋搵唔倒依樣野本身就係一個挑戰
利申:無睇任何攻略152廟
沙漠最左手邊個神廟(有雪車係出面戈個)點解直接係祝福? 完全唔明
邊個叫你對地圖玩梗係乜樂趣都無啦
1. 係有問題嘅 要追住佢地用開技 好反智
2. 搬石無乜嘢 好多唔同方法搬
社長牌都係一兩個方法去固定 係無聊 (反T字夾住)
7. 咁本身都睇你個基本武器係乜啫 你想槍變埋雙手劍咁
7. 我覺得可以唔係就咁加上去 可以係mix埋變做一件新野姐 我唔係否認餘料係一件唔好既事 但我覺得件事可以深化落去 直頭變埋個form 同埋用途 例如盾加槍 變盾槍之後會有一個衝刺既新動作加落去 變左好似MH個款盾槍咁
老任係咪為下一作開左新坑設定
我都係睇根對神廟先,咁就已經解哂正常神廟
地面冇神廟都知係洞入面,解到14x個真係搵唔倒先搵地圖
個垃圾探測器又廢,探測個入口都話有用
我望住地底根都知個個廟喺邊
好多本身都係搬石仔解謎語
你睇攻略搵自然覺得無驚喜渣流攤
因為呢個係流沙地型,就咁行行好慢,飛就輕鬆
神廟未去要對地圖吧
不過有時雷達響 但個洞口原來鬼撚咁遠真係燥
講真玩zelda耐咗練到耐性同觀察力
係,呢方面可發展落去
砌裝增傷,屬性buff,今集多左好多野
好似戒心長刀放屬性刀氣好正,戒心小刀背刺流,濕水增傷….

對敵人射野有狀態,混亂,目盲…
我都係行過去 只係行個邊唔係流沙地形
風嗰個只要有件衫就打到啦
直接肉體硬接就連武器都唔駛用
唔拎滑翔傘去打先係真正玩法
量子力學
我覺得係DLC相關
可以點打
揸飛機送速遞都幾好玩呀
可以下掣吹返佢地返黎
不過打緊要吹佢返黎落buff好on9
我有吹…但唔係好覺佢地會返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞