訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
請注意,在公開平台發佈虛假信息以惡意攻擊我們的商譽乃失信違法行為,本公司剛已充份諮詢法律團隊的意見,此POST的失實指控已嚴重影響本公司聲譽,本公司將會對於各會員及討論區平台發出律師信。

https://www.ird.gov.hk/chi/cu_cpts.htm

有關舉報逃稅事項

https://www.fehd.gov.hk/tc_chi/comments/contact_us.html

有關舉報食肆牌照、衞生,走火通道暢通問題
維護稅收安全,食物安全,係大家嘅責任!
訂個餅咁撚少事都搞到咁,
抵你要訂散水餅既
真係 po 咗?
赤柱舖google map 好似收左皮
click 開無野出
我幫WENDY打定TEMPLATE,放便佢入黎踩場
花生花生
好驚喎
可以收信
大家排定隊
麻煩唔好推🙏🏿🙏🏿
可能個比利時師傅個秘方就係叫貨扮自己整,咁樣先賺得多
推到店主仆街冚家剷
間舖真係勁串
串人需要付出代價好正常
Q:店主係邊個?
睇佢個網站就應該係一個叫 Wendy Leung嘅80後女仔

唔好叫佢做女仔啦..... 90後頭已經係33歲.... 佢係呀姐, 甚至呀嬸級喇
少咗人WhatsApp同用ig dm店主問問題
咁店主就有多啲時間mon住連登
仲有del埋openrice公開客人收貨地址嘅留言
我哋多啲推po,可以繼續幫到店主善用佢每日嗰24個鐘
最好連登人每人一封, 人人有份
快點比信我
我想收律師信

食屎啦呀嬸, 港共都搞唔死連登, 就憑你出信比連登?
癲到
有冇食店牌咖,好恐怖
分分鐘呢度巴打開 然後叫律師report到收皮
follower 同like都唔相符
咁都幫襯 弱鳩智
Wendy Leung
我係鍾怡棟呀
我好想收到你封律師信呀
幾時會寄畀我呀
好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞