訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
仲係4.7星

一定要出鋪名
係都加後面啦,依家個標題好ok, 事主開頭用個標題太柒搞到冇乜人理,係轉左標題先推到上熱門同新假期抄po,標題既重要性
樓主快啲幫手開定3推到佢仆街
呢兩日有無人IG dm過間嘢?或者whatsapp過間嘢? 係咪都係話人地扮客?
黑店
其實我想問好耐因為我見到佢官網上邊寫,如果要換貼紙款係要加錢

但係咪有人投訴話想改貼紙款但係最後冇改?咁即係收咗錢冇做嘢?
係囉條友咁仆街
上面有人講,我估佢講退錢應該就係退番加錢轉貼紙既錢
你旅行完未
push
其實仲有好多
因為google左散水餅/waffleman
都好難見到連登

IG FB Carosell youtube trip.com果啲
唔同平台留hashtag 都得
咁google search 就搵到多啲
幫襯過呢個鋪,我問完佢問題,佢就係覆呢兩個emoji,真係少啲理解能力都唔得
我最後係成功攞到啲散水餅既,可能係我少問問題,同埋佢已讀不回我 我冇再問佢掛
佢有無R你好評
有呀
「再一次感謝是次惠顧🙇‍♀️🙏
請問有享用時的照片回圖和意見和我們分享嗎?🙏🏼😊 ☺」
然後我已讀不回,因為啲野食比我想像中細份,同埋佢啲野食包裝影唔到靚相
笑撚死啲人求其影張相佢比就當好評係ig出po,個時佢R我好評我即刻打負評比佢,當然啦,唔會收到回覆,因為我係非緊急查詢佢24小時也不夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞