訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
再推
睇嚟條友發google難渣要人刪,負評要有d內容先得
我諗比嬲意思係不滿呢間鋪
似9up, 我話自己上過華山學劍都得
其實個名都臭囇, Google有幾分都無用,除非真係大把錢,唔係好快會執,
用自己錢頂住間鋪又有咩意思

無佢咁得閒, 做得9年都係得間鋪頭隻, 仲團隊前團隊後, 可能根本就得兩個人, 我覺得呢啲人都幾可憐, 好心有精神病就去睇醫生啦
新假期d留言咁多盲撚叫開名
咪開咗名囉
屌 google 評分 去返4.7
想問全部一樣背景有咩問題
又唔係個客cap圖

最多話好多個icon都係空白有問題啫
手指咁細 下午茶食十件都清左

Btw填錯日期即刻發現都無得改真係倒鋪頭自己米
係咁係ig落廣告落到我都覺得煩
點解一開波咁重要訂
你話茶、果乾、蜜糖個啲擺得多幾日都唔會變早兩日收都算
冬甩窩夫要即食早兩日送係唔係玩個客

直接同同事講訂餅唔好搵呢間啦
反正升職都可以訂餅
佢俾左幾多錢洗負評呢?
訂野唔睇comment架咩?
佢係GOOGLE 落廣告, 琴日google search 散水餅, 第一個就見到佢

我諗有啲人真係會比佢用律師信兇完唔敢出聲
佢收錢前係正常
最憎呢d小店做到咁無靈魂
下下出template以為自己連鎖上市公司咩
做人冇公關,食屎架啦!
收完錢先露出真本性
Waffleman 連登Waffleman lihkg Waffleman 好唔好Waffleman 散水餅Waffleman 好評Waffleman 黑店Waffleman IG Waffleman openrice Waffleman 律師信Waffleman 客服Waffleman 中伏 Waffleman 無牌 Waffleman劣食 Waffleman 呃錢 
本來用小店就係貪人情味,有啲其他要求都會對應到

佢咩都唔得, 你要A款仲會比咗B款你, 亂嚟
咁我用返大集團唔好, 佢基本仲影衰埋其他小店
禁多幾下佢個google廣告可以幫佢燒下廣告錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞