訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
點解無晒我哋啲1星架????
老豆右下角可以係話混亂加律師信
做咩會咁
有冇連登仔收到6C信 報告下
香港撻律師信無無Q用
真係好撚癲,留名等睇執
唔好話我話,依d鋪頭係香港會繼續長做長有,
大撚把當客係狗咁撚既鋪頭都反而生存最耐香港就係咁垃圾
如果單野係真條友都幾撚癲 點都要揦番拃沙
再幻想佢款嘴臉
支那種係咁講野
其實應該唔係report 唔存在
如果唔存在嘅話, 所有正評同負評會冇哂

應該係要report 錯地址

防止啲人以為間嘢喺灣仔而買

另外佢地址個名改咗, 冇咗 Waffleman ( 但下面啲link 仲存在, 唔太明個玩法)

正路要改地址加改名
打錯 唔係地址個名
講緊google map location 名稱
唔派散水餅咪咩事都冇
利申resign幾份工都唔派
就好似樓主咁
本身都係網上搵到呢個舖訂散水餅
但係就出事後先openrice同google到間舖係黑店,功課都唔做足
仲質疑點解間舖可以由2014年開到今日,佢咪就係喺2023仲幫襯緊
俾著係我上網見到大量人投訴呢間舖,就唔會中個頭埋去喇
仆你個街
臨訓見到呢個post之後個腦不停loop住Johnny Depp講waffleman~~~
你幾時幫襯?乜原來佢以前冇google form但係就算有,啲嘢都好亂
屌on9 google
唔知,我都係幫襯窩夫所以唔係因為貪平先買,如果貪平有咁既服務我會覺得自己抵撚死
你就係個0.2%既客人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞