訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
好驚驚
係唔係有地址先俾到信
Waffleman 黑店 Waffleman lihkg Waffleman 好唔好 Waffleman 散水餅
Waffleman 好評 Waffleman 黑店 Waffleman IG Waffleman openrice Waffleman 律師信 Waffleman 客服Waffleman 連登 Waffleman lihkg Waffleman 好唔好 Waffleman 散水餅 Waffleman 好評 Waffleman 黑店 Waffleman IG Waffleman openrice Waffleman 律師信 Waffleman 客服 Waffleman 連登 Waffleman lihkg Waffleman 好唔好 Waffleman 散水餅
Waffleman 好評 Waffleman 黑店 Waffleman IG Waffleman openrice Waffleman 律師信 Waffleman 客服
Push,做生意做到咁臭串,等執啦
hi 店主,發表下你既偉論咁少事同訂散水餅有咩關係,如果比人炒就唔洗派啦,即日都走撚左
地址cpoy連登po條link
應該好難食
食屎啦 去個旅行整件餅就當正自己好識嘢喺度拋人法律
冷處理緊
照常post野扮無事
佢ig似係買follower ,萬幾人follow 得幾十個like
Wendy你賣散水餅都唔知散水餅係咩情況用既咩?
Ig 唔俾留言
Facebook見嬲就block
咁仲有人敢買?
點解佢灣仔個假地址仲可以存在係到,各位連登仔點做野

快快手手report左佢,如果唔識家陣就教你

電腦開google map right click佢灣仔個假地址
report a data problem
之後入面揀咩你鍾意啦,我就揀左it doesn't exist啦
openrice 不嬲都係一門生意
試過負評長洲一間coffee shop
有隻熊仔係門口個間

隔左幾日比openrice回覆話不實陳述 要del comment 再見到補打手連續post左幾句好評去抵消返我講佢差既地方

因為本身間野無乜評論 所以突然一炮過有三四個好評就變得好奇怪
hi 臭g
之前見過呢間,好彩冇搵佢
柒到,以為改左名就無事??
waffleman 最平$7起︰同事收到都好鍾意嘅 散水餅、散水禮物
唔好揀不存在呀,咁啲評論會無晒
要幫佢改返啱既地址先得

其實手機都report得
屌你老味死癲婆,推到執笠。🫵🏻👋🏻🙏🏻

爸絲打留意下,佢 IG Post 果啲客戶WhatsApp’s feedback 相片,全部 android + default 顏色+預設背景。
屬真孰假自己諗啦收到👆🏿🤙🏿🫰🏿
好多 package,幫你睇文件+唔知幾多封信
用突左都係好平

其實律師信可以好流,有意思既唔係律師信都可以好有力
佢fb最新個po個客都係就咁話收到了,咁都計好評?送到貨係基本,完全冇讚好食喎
辛苦晒巴打
有無客人係讚店主nice同有禮貌麻煩店主睇到即刻出個好評thanks
👆🏿🙏🏿

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞