訂個散水餅竟然搞到要收律師信(2)

1001 回覆
730 Like 16 Dislike
可能你係仔,無女仔咁細心feel到,其實搵多幾間都知道間野唔係好正常,點會係咁打廣告ig post一樣好似個工具人
同埋問多幾間都知人地普遍賣十幾蚊一份,呢個7蚊你敢買?睇埋啲相都知伏味重啦⋯⋯
我女個時搵左幾間,其實純粹佢覆得快,所以揀左佢
7蚊應該係最平,我個時買窩夫都好似廿幾蚊一舊,買左成千
但係平成咁唔方好食我唔想比啲咁嘅野同事
諗住打下卡,點知
希望受害人可以報東張 或 Channel C啦
同佢宣傳下
search waffle已經見到黑店

間店未用google form之前都已經好多emoji唔識講嘢咁, 不過仲未有咁串
但都怪怪地, 送貨逼人留兩個電話, 咁我真係得一個電話, 唔知留咩電話畀佢
已經confirm咗邊日送貨, 但都可以早咗兩日送到, 嗰日我都未lastday, 又唔喺office...
山長水遠返公司拎餅, 啲裝飾溶溶地, 驚放多兩日變壞, 唯有lastday前兩日就派曬餅...
同事老細都笑我係咪咁心急走勁尷尬
有撚整味
叫貨賣貴當人水魚on99
自己串77
抵啦屌
笑L死好正
7蚊係咩嚟我21年買冬甩19蚊, 窩夫25蚊
我見睇落靚靚地又獨立包裝先買
仲留咗冬甩窩夫各一件畀自己食, 點知唔好味
搞到我勁唔好意思, 我同啲同事無怨無仇但送咗好難食嘅餅畀佢地
睇字都覺得尷尬
好慘大伏
屌你笑到我仆街
人地中大gbs 尖子黎㗎
好想睇個店主比人訪問
咁都得,你咁都唔話佢

佢仲好意思話咩自己做過萬幾單100%無送錯
無牌食肆🙏🏽
梗係有話啦
突然就話送到, 我都嚇親
仲有兩日就lastday, 要再搵同訂其他餅又好趕,都焗住收貨
但真係覺得專做散水餅生意嘅唔應該搞錯送貨時間
佢講嘅冇送錯應該只係喺lastday前送到就當冇錯
同佢講返都係hea覆, 不過就冇話出律師信畀我嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞