[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
Pink Up又出台版

有海報喎
台版會賣幾錢
You don't wanna be my heart.
You don't wanna be my life.
Pink Up又出台版

有海報喎
台版會賣幾錢

3號努力
為求簽名海報
Pink Up又出台版

有海報喎
台版會賣幾錢

3號努力
為求簽名海報

咿有巴打同我一樣喎...
但我講完被我FD屌點解會諗呢個唔係拍手會
Pink Up又出台版

有海報喎
台版會賣幾錢

3號努力
為求簽名海報

拍手同影相對我黎講鐘意實物多D 因為我鐘意擺

如果我有飛 之前有巴打話同我交換
不過問題係...到場先抽....

搵人都係問題
我買左內部1880 連手續費2500
但覺得貴想轉1380

$2500應該好多巴打爭住搶

搶到1880 我又抽到簽名 我同你換?!? (前提係買到 )

搶到1880 我又抽到簽名 我同你換?!? (前提係買到 )

我都係要簽名呀

不過3號先再算吧

我都係要簽名呀

不過3號先再算吧

我可以唔要簽名架... 我無咩所謂

係 3號個日已請假

我都係要簽名呀

不過3號先再算吧

我可以唔要簽名架... 我無咩所謂

係 3號個日已請假 坐在家中搶啊! 一齊搶中啦
回味緊日場
做左咁耐熊貓
終於拎到第一份親簽
爆左唔少碟 雖然對哩到啲大神黎講小兒科

多左嘅劵同架妹換,原來佢係蝦翁fans club, 仲有小禮物送

會場排隊

去到橫濱冇影相 見啲紙寫住比人捉到唔可以再進場淆底
回味緊日場
做左咁耐熊貓
終於拎到第一份親簽
爆左唔少碟 雖然對哩到啲大神黎講小兒科

多左嘅劵同架妹換,原來佢係蝦翁fans club, 仲有小禮物送

會場排隊

去到橫濱冇影相 見啲紙寫住比人捉到唔可以再進場淆底

葡萄
新飯留名

唔小心係youtube睇到apink唱heize首star
覺得好好聽
唔小心入左坑

覺得呢個女仔好甜好靚 請問佢叫咩名
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

鄭恩地
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

鄭恩地

原來叫鄭恩地

愈睇愈鐘意
佢地首five都幾好聽
但我仲未分到邊個打邊個
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

好大個口
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

好大個口

佢要食左我
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑
[img]https://holland.pk/a6rl30vu[img]

好大個口

笑起上黎好甜

搵下佢d片黎睇先
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑
[img]https://holland.pk/a6rl30vu[img]

好大個口

笑起上黎好甜

搵下佢d片黎睇先

https://youtu.be/ZA_RrcVcxnY?list=PLhvp_t1ow_IztN3tQXrdJkzeUm6IPCJTe

APINK NEW 幫到你
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

好大個口

個口好大係呢個?
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

好大個口

個口好大係呢個?

你咁樣篤爆怕死好咩
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑

好大個口

個口好大係呢個?[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/02/000501_820ffaa8ccef510182daa1b9036ef06a.jpg[img]

你咁樣篤爆怕死好咩

雖然我未認得哂apink 但呢個好似唔係apink
新飯留名

覺得好好聽
唔小心入左坑
[img][url]https://holland.pk/a6rl30vu[img][/url]

好大個口

笑起上黎好甜

搵下佢d片黎睇先

https://youtu.be/ZA_RrcVcxnY?list=PLhvp_t1ow_IztN3tQXrdJkzeUm6IPCJTe?list=PLhvp_t1ow_IztN3tQXrdJkzeUm6IPCJTe

APINK NEW 幫到你

一定 要欣賞 埋 回答1997
精湛 演技

準備睇呀
想睇左Apink showtime先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞