[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
有Block C
RowA 兩連
RowB 四連
有意Tg:royalko
連網都入唔到 雖然唔係飯左apink 好耐
但我決定左脫飯喇 再見

apink 無辜的

身為apink飯 買唔到雖然可惜 最多咪今次唔睇
apink唔會怪你 但未至要脫飯呀嘛

其實買飛過程相當令人係沮喪,先係團飛1分鐘登記完都買唔到。再今日上網打電話都入唔到。。。精神折磨

唯有安慰自己係Apink受歡迎所以自己買唔到。

同意 今次買唔到唔代表下次買唔到嘛
我上次都係買880都冇話要脫飯

我屌佢老母上次VIP自己冇買係自己戇鳩
而今次連VIP飛尾都見唔鳩到
+200預訂左1880$飛

how

係間ig shop度開售前預訂左, 啱啱通知我話已有飛約交收

巴打小心啲喎
上次都有間ig shop係賣Apink飛
點知原來係呃人錢
有block b c d中間排2 3 4連
可以放

https://t.me/z123789456
有兩張1380
Block A - Row V 76,77

有無人想要?

TG: slaibb
連網都入唔到 雖然唔係飯左apink 好耐
但我決定左脫飯喇 再見

apink 無辜的

身為apink飯 買唔到雖然可惜 最多咪今次唔睇
apink唔會怪你 但未至要脫飯呀嘛

其實買飛過程相當令人係沮喪,先係團飛1分鐘登記完都買唔到。再今日上網打電話都入唔到。。。精神折磨

唯有安慰自己係Apink受歡迎所以自己買唔到。

同意 今次買唔到唔代表下次買唔到嘛
我上次都係買880都冇話要脫飯

我屌佢老母上次VIP自己冇買係自己戇鳩
而今次連VIP飛尾都見唔鳩到

咁又慘左啲

how

係間ig shop度開售前預訂左, 啱啱通知我話已有飛約交收

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

從來都唔會信咩fb/ig預訂, 阿豬阿狗都可以話自己有飛, 一走佬就.....
收 1380 1880 近台 BlkA / BlkB rowA
https://t.me/z123789456
報價

how

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

我開頭都勁驚 不過睇佢D舊POST感覺都唔似有呃人, 不過主因都係因為平我先試 依家CONFIRM左堅野, 佢影左飛約左今晚交收

收1380 block b row a 中間 2連
https://t.me/JJPPN
有冇巴打可以放一張$1880比我?
好想完到依個心願
點解入解都入唔到架
tg:@kobe1993
有兩張1380
Block A - Row V 76,77

有無人想要?

TG: slaibb
收1180/1380 block b 中間 三連位

https://t.me/somar4

how

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

我開頭都勁驚 不過睇佢D舊POST感覺都唔似有呃人, 不過主因都係因為平我先試 依家CONFIRM左堅野, 佢影左飛約左今晚交收

咁快出左飛啦咩
小心假飛到時先發現入唔到喎
收1880/1380 3連 block b row a b c都得

how

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

咁快出左飛啦咩

即日拎得嫁啦
BTW 朋友有幾張 1380飛
ROW N 六連
ROW J 四連
ROW J 單丁

全部都貼住VIP區
要既留IG

how

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

咁快出左飛啦咩

唔好嚇我 問佢拎收據先

巴打介唔介意透露咩位置?
好想知佢A-G行係咪全部留左內部
BTW 朋友有幾張 1380飛
ROW N 六連
ROW J 四連
ROW J 單丁

全部都貼住VIP區
要既留IG

留TG先岩

how

巴打小心啲喎
點知原來係呃人錢

咁快出左飛啦咩

唔好嚇我 問佢拎收據先

真心呀 驚你中伏太遲發現就冇仇報
有block b c d中間排2 3 4連
可以放

有意兩張
Tg: tvboffergod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞