[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
跪求1880飛或可信嘅賣飛ig
搶四次都搶唔到,一係就賣到4000up
賺唔係問題,俾人捉撚住劏真係好灰

報告番先, 晏就我話+200預訂左VIP今晚交收左 開心到笑, 有埋拎飛張收據比我, 個店主都話今次佢好蝕 佢仲有現票係手, 不過同出面D價差唔多, 預訂D價位就抵玩, PM左間鋪名比你

原來無得PM 你留TG我加你

https://t.me/Lampgod456
呢排發覺6波d 衣着愈黎愈露得多
plan a
所有黃牛我屌你老母 !!!
1880 VIP row J 2連
Tg: wronghold

https://lihkg.com/thread/57479/page/1
仲話黃牛死全家
自己炒到4000蚊一張

佢出我4500

佢出4000 on99

佢話 我窮 要賺錢

我祝條仆街炒燶啊

報告番先, 晏就我話+200預訂左VIP今晚交收左 開心到笑, 有埋拎飛張收據比我, 個店主都話今次佢好蝕 佢仲有現票係手, 不過同出面D價差唔多, 預訂D價位就抵玩, PM左間鋪名比你

蝕咩野呀
咪又係牛

蝕咩野呀
咪又係牛

蝕咩野呀
咪又係牛

蝕佢老母咩蝕
只係賺少咗咋
食屎啦黃牛狗

蝕咩野呀
咪又係牛

萬歲
plan a

呢個真
還我保守pink
plan a

呢個真
還我保守pink

感覺plan a由最近cb開始
係度試緊panda既反應
收block b row abcd 中間二連
https://t.me/JJPPN
會唔會搵到有水魚肯比4k+啊?
咁鬼貪心, 3k+放實有人要啦

問題係無飛,剛剛搵到個~3k,轉個頭就話同其他人約好交收

我唸開show前兩個禮拜倒會多番些少飛, 主辦會派內部同飯站既飛
plan a

呢個真
還我保守pink

雖然真係 初瓏.gif
已經幾次舞台得返瓏著長袖
會唔會搵到有水魚肯比4k+啊?
咁鬼貪心, 3k+放實有人要啦

問題係無飛,剛剛搵到個~3k,轉個頭就話同其他人約好交收

我唸開show前兩個禮拜倒會多番些少飛, 主辦會派內部同飯站既飛

有諗過會咁 唔等到時啦
而家有張1380個人都安心啲
plan a

呢個真
還我保守pink

咁始終都要變架
唔通等到佢地三張幾野仲紮住條辮仔扮學生妹?
想六波長做長有就要有所取捨
plan a

呢個真
還我保守pink

咁始終都要變架

最衰就係Gfriend同Twice出左黎
搞到Apink個清純市場做唔黎
還我保守Apink
有冇大大有瓏嘅可愛wallpaper
有冇大大有瓏嘅可愛wallpaper

plan a

呢個真
還我保守pink

咁始終都要變架

年記大咗就要露
plan a

呢個真
還我保守pink

咁始終都要變架

年記大咗就要露

認真 真係愈嚟愈少布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞