[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike

學緊韓文。希望有機會上台溝通到

有interaction 環節咩

梗係 瘋狂 同 娜恩 講英文啦

可惜 我 一定冇機會

台下叫/撃掌講。可能有呢

High Five一秒一個 你講完隻手已經拍落下一個倒

擊掌既時間連望清個樣都有D難

係 快到個感覺係 "oh 完左啦?"

上次fm影相踎撚左角落位
今次仲諗住試下hi five
雖然短短幾秒 應該都好正

屌我都係角落

諗起上次hifive 搵替身都可能冇人知

仲要最尾個位趕頭趕命
有冇快得咁誇阿

可惜 我 一定冇機會

屌我都係角落

仲要最尾個位趕頭趕命
有冇快得咁誇阿

diary影緊個段仲正常速度
最尾個批已經係跑住去 1,2秒完
仲買到1380不過係西位
一個演唱會買唔到飛 幾個偽飯現曬型
責任係主辦度 買唔到既咪下次睇或者買台場
一句唔鐘意.脫飯 隨便 反正多你一個唔多
我想問揀左自己去拎,係咪依家就可以去自動取票機拎

咪係
買唔到飛就話開始唔鐘意APINK
心諗做乜9
BTW 朋友有幾張 1380飛
ROW N 六連
ROW J 四連
ROW J 單丁

全部都貼住VIP區
要既留IG

[url]https://t.me/YSHHHHHHH
[/url]

多謝巴打今日張wallpaper
有冇夏榮wallpaper
BTW 朋友有幾張 1380飛
ROW N 六連
ROW J 四連
ROW J 單丁

全部都貼住VIP區
要既留IG

留TG先岩

Tg: tvboffergod

多謝巴打今日張wallpaper

求呢張圖

咪係
買唔到飛就話開始唔鐘意APINK
心諗做乜9

講得啱 而家係主辦涉嫌留飛上大陸炒+售票網垃圾嘅問題
最多可以鬧Plan A次次都揀中垃圾主辦(可能因為揀個價錢平嘅)同租咗個細hall 但相信Apink真係乜都唔知情
真係中意Apink音樂嘅 你就算買880都支持到佢地 佢地聽到咁快賣哂飛嘅消息仲肯定會好開心
再者 咁輕易就脫飯 都唔會係真panda
有兩張1380
Block A - Row V 76,77

有無人想要? 原價

都貼近VIP區 我都係坐隔離
有無panda想要啊

TG: slaibb / ig: stevkolen
HuhGak, Apink, VICTON 『PLAN A' Third EPISODE 'OASIS' M/V
https://www.youtube.com/watch?v=TmbiR0BtKr4
1880 VIP row J 2連
Tg: wronghold

Pmed
有兩張1380
Block A - Row V 76,77

有無人想要? 原價

都貼近VIP區 我都係坐隔離
有無panda想要啊

TG: slaibb / ig: stevkolen

巴打add左你ig id: gyusaki

可惜 我 一定冇機會

屌我都係角落

仲要最尾個位趕頭趕命
有冇快得咁誇阿

diary影緊個段仲正常速度
最尾個批已經係跑住去 1,2秒完

拍手如果係果組頭果幾位幾正
入到去起碼有十幾秒同六波SAY HI先齊人影相
影完又有可以SAY BYE先到我出門口
利申:頭位

拍手如果係果組頭果幾位幾正
入到去起碼有十幾秒同六波SAY HI先齊人影相
影完又有可以SAY BYE先到我出門口
利申:頭位

呀呀 頂好酸呀
有fb live睇
https://www.facebook.com/dalkommcoffee/videos/1406610029420706/

好似唔對路 原來冇apink

Pmed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞