[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
最近我去傳教,我d fd問佢哋係咪賣肉 我同佢講apink係走清純,佢sd咗其他d 新團我睇,我先發現apink相比之下暴露咗,同以前比更加係暴露咗。

雖然話唔可以永遠行清純,但轉型都唔一定要性感露波
感覺依家好似溫水煮蛙咁,慢慢嘗試愈着愈少
露肚不在話下,愈露愈大個肚,打歌個排仲不時見到有少少露波"喇" ,kok kok段live直頭挑戰緊我嘅忍耐力
你話珠女最近咩party 個段舞都係好sexy,我覺得ok ge 表演性質,但唔好將apink轉去賣性感賣肉

你講得岩,所以出Pink Revolution既時候係行成熟風,亦冇咩點露,不過市場誠實地比左一個壞手勢。其實我幾鍾意阿粉行成熟路線,音樂都比較岩我,所以我都覺得好可惜。今次露多左但係音樂行番轉頭可能係另一種嘗試,而且講真,我覺得個兩個細既根本就好想試sexy,想做下大人

我覺得南珠一直好想行sexy concept

我都覺 求神拜佛唔好

要生存…冇得揀
6波其實已經好勁,同期都冇乜邊隊

坦白講,要睇sexy我睇其他隊好過啦
我諗佢地都明掛

佢地sale 性格,但淨係性格吸唔到新飯
https://www.youtube.com/watch?v=uFzr78MJ5Nc
好想做恩地隻左臂

手臂粗過我大脾

恩地隻手d肌肉好正

同件粉紅裙好唔襯

大隻過我

我落訂預訂左VIP尋晚比尾數交收拎左飛, 佢有果張收據比我睇同用枝筆照一照D飛, 應該無問題

姐係你已經有飛。坐咩位嫁?

我落訂預訂左VIP尋晚比尾數交收拎左飛, 佢有果張收據比我睇同用枝筆照一照D飛, 應該無問題

聽說Vip飛一定是團飛果啲正啲。唔知係咪呢?

姐係你已經有飛。坐咩位嫁?

單張行L

L行都幾好
放棄1880,全場都無貨,問過幾個都話只有backup eat,仲話條隊已經好多人等

1380要加幾多先有
https://www.youtube.com/watch?v=uFzr78MJ5Nc
好想做恩地隻左臂

手臂粗過我大脾

恩地隻手d肌肉好正

同件粉紅裙好唔襯

大隻過我

我應該會畀恩地一拳打死

九成唔係 團飛靚位極有限
呢兩張瓏勁靚

女神真心無敵身材 乜衫都carry到

下面果張好可愛

假普美

九成唔係 團飛靚位極有限

仲以為有特別添
姐係同公開發售啲人一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞