[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
屌 比個ig shop呃左

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

入數比佢預訂?

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

依家search唔到佢個名?
講真 果2000我冇咩所謂 條仆街用Apink呃人我就忍唔到

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

Ig改左名 冇埋wtsapp
仲有冇人係去左 tic.concert訂 可以tg我
https://t.me/Namjoodog

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

巴打咁唔小心。應該上黎問左意見先啊嘛
Btw佢賣2000?

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

Btw佢賣2000?

1880+280

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

Btw佢賣2000?

1880+280

你有紀錄就報案。不過Ig買野就好似打機買武器咁。
如果條仆街唔係香港就冇佢乎。之後差佬查一頭半個月就要你銷案。利申 我比人呃過2500
上次港場又係有幾個巴打俾人呃 報左警最後唔知點 pk ig
講真 果2000我冇咩所謂 條仆街用Apink呃人我就忍唔到

下次真係要提高警覺

做咩事

潛撚左水 屌佢老母

Btw佢賣2000?

1880+280

如果條仆街唔係香港就冇佢乎。之後差佬查一頭半個月就要你銷案。利申 我比人呃過2500

有佢銀行acc
仲有冇人係去左 tic.concert/97388647訂 可以tg我
下個po頭可唔可以祝黃牛同呃錢死全家
仲有冇人係去左 tic.concert/97388647訂 可以tg我

佢依家轉左個名做hhuu55555, 消失一陣又會出黎呃人

受害者?
仲有冇邊到有合理價錢既vip飛
希望今次六波個演唱會唔好咁小布
Apink 官方IG

Btw佢賣2000?

1880+280

有佢銀行acc

巴打
真係 要報
條仆街 用apink 黎 昆人

會報 但聽日要去旅行 打算返黎先算
冇vip難免有少少失望

Btw佢賣2000?

1880+280

有佢銀行acc

巴打
真係 要報
條仆街 用apink 黎 昆人

會報 但聽日要去旅行 打算返黎先算
冇vip難免有少少失望

上面位3721巴打之前咪介紹左一間可以買Vip
Apink 官方IG

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞