[SPUNK] Apink討論區(24) 全城狂搶1880 vip飛

1001 回覆
42 Like 0 Dislike
+200預訂左1880$飛

how

係間ig shop度開售前預訂左, 啱啱通知我話已有飛約交收

巴打小心啲喎
上次都有間ig shop係賣Apink飛
點知原來係呃人錢

真係小心
據我所知條友仲呃緊

咁快就有飛交收?
我真係覺得信唔過

我指之前呃人個個仲呃緊
但係咪真係即日有飛我就真係唔清楚
有1380都心足了
今日入到網買1880既巴打真係好好彩 恭喜

有冇巴打知呢兩個係咪呃人
收block b row abcd 中間位 2連
https://t.me/JJPPN
有兩張1380
Block A - Row V 76,77

有無人想要? 原價

都貼近VIP區 我都係坐隔離
有無panda想要啊

TG: slaibb / pm
有1380都心足了

果幾位 巴打 平日 人品 應該幾好

今天買到1880既巴打肯定心情好似中六合彩咁
有1380都心足了

嗰啲應該買左好多支旗 扶過好多呀婆過馬路
有1380都心足了

Ching 你咩環境

我一早有Vip Hkag團飛。上面位光洙巴打都有 如果我冇記錯
有1380都心足了

Ching 你咩環境

我一早有Vip Hkag團飛。上面位光洙巴打都有 如果我冇記錯

巴打真好買到HKAG團飛。。。我買唔到,所以等今日,結果GG
有1380都心足了

Ching 你咩環境

好波
不過 坐邊度 都無阻 我 對apink 的 熱愛

有1380都心足了

Ching 你咩環境

巴打真好買到HKAG團飛。。。我買唔到,所以等今日,結果GG

首先要有決心。我當時55分已經F5 定。59分有表。如果13:00㩒已經收皮。証明有緣 如果無緣的話 唯有靠「元」。去一轉台埸
成功1380 BLOCK A
QQQQ同17肯定係呃人,
上面個位巴打UTICKETS 就唔知
飛係即日可以去CITILINE機拎到 呢個係真的
有1380都心足了

Ching 你咩環境

好波
不過 坐邊度 都無阻 我 對apink 的 熱愛

我到時儘量照多啲相分享比大家
有1380都心足了

Ching 你咩環境

首先要有決心。我當時55分已經F5 定。59分有表。如果13:00㩒已經收皮。証明有緣 如果無緣的話 唯有靠「元」。去一轉台埸

如果台場買到VIP我都肯去,但香港都咁難買到,台灣會唔會重難買到?

巴打你上到個網?

學緊韓文。希望有機會上台溝通到

巴打你上到個網?

11點幾開始上到

Ching 你咩環境

如果台場買到VIP我都肯去,但香港都咁難買到,台灣會唔會重難買到?

台灣D人係去網吧搶飛的 上次我係學校宿舍準時入去買飛個網到D VIP已經比人買曬 ,不過個買飛網唔會Load好耐,應該好過你地今日好多。

巴打你上到個網?

11點幾開始上到

你地用IE定係CHROME?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞