買電視機 / 換電視機 集中討論區 (148)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
55A95K - WH-1000XM5
65A95K - NOTHING
各位巴打,記得買電視要眼看為實,盡量用同一個mode去睇,最好用電影模式 去比較,相對色準好多

頭POST :
#3 - #16 各大牌子行貨
#17 LG 水貨
#18-19 SAMSUNG 水貨
#20 SONY 水貨

==================================
購買行貨電視大鋪我推薦 AV...LIFE
購買行貨電視細鋪我推薦 AV...OUT..LET, COMPU...MARK, HD...LIFE, 偉..明
==================================
購買水貨電視我推薦 盛..澤, 頭POST #17-20
水貨電視提供1年全保, 過保後收零件費, 詳細自己問
水貨電視普遍平40%-50%, 大尺寸機種可以相差1倍以上, 如果有興趣就自己問下
Thx step巴
整成點?

出到4K HDR未
啱啱avlife 個網買左電視,有冇人知佢幾時先會送貨,買Sony係咪又要等佢約師傅先
去分店買個價應該會平d?
佢個價係面價。落店仲平好多
新機另計
有 d 舊機清貨價就真係差唔多
直接聯絡客服
諗住信用卡網上回贈多,不過算啦買左
聽日打去問下先
可以試下
佢地貨倉星期六會出貨,但客服唔知搵唔搵到
如果唔得就星期一見,始終係office工
我都估星期六有冇人番工,再唔係落鋪問下
試下聯絡先
落鋪100%冇人幫到你
43吋黎講
TCL C635 同 C725 有咩分別? (打機多)
HKTVmall 個價睇落唔錯 應該會出手
冇人聽,星期一見,嚟兩日冇電視睇
係網買係水魚價
TCL用料垃圾,唔推薦
朱古力味同雲呢拿味xx,有乜好揀
出到了..謝謝
C725
ANDROID TV 系統

C635
GOOGLE TV 系統

兩款都係HDMI 2.0, 只支持ALLM, 4K60
試左換牛唔work
咁樣建議換機, 又有OLED又有大尺寸, 系統又快
想問WhatsApp問價 同分店買 係咪一樣價錢? 廢事特登出去
唔肯定, 就算去門市都係睇SALES
分店可能著數少少
分店你都可以打去問下價先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞