買電視機 / 換電視機 集中討論區 (148)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
要最高畫質當然OLED

要平既咪Mini LED背光LCD電視,其實都唔差

巴打平時睇咩野多
LG 77C2盛澤水貨24xxx, 不過唔知仲有冇貨
都係Netflix Disney 同電視
C2 C3差得多唔多?
唔多
不過轉款期到, 所以C2未必有貨, 要你自己問盛..澤
如果step 爺問我睇咩多
我答睇AV 多
會推薦咩電視
我問黎都係怕佢地OLED BURN-IN
成日都出肉色
會唔會易burn in
唔會
巴打C2都用左成年, 滿意嗎?
晚晚流淚
又取笑我~
而家好有興趣試AVP 效果
下年實炒價~
SONY個MICRO OLED出唔到咁多貨比APPLE
咁就發
盛..澤77C3有靚價, 如果你有興趣就WHATSAPP問下佢啦~
65吋 的話
S95B 仲有冇貨同最抵咩價錢?
如果LG C2 同樂聲 LZ1000 現在抵玩嗎
謝謝回覆
S95B只知道貨量不多
PAN記應該大把貨
諗緊買唔買C2定C3好
會用ps5睇吓戲, 如果係C2咁我平時打機插電視, 睇blu ray就要轉插落soundbar好似好on9 (blu-ray多數唔係atmos就係DTS HD MA)
C3 bypass到DTS
係呀所以諗緊唔好要C2, 買C3, 可能揀水貨平d
65吋 oled邊部抵玩 筆直3皮
爬左陣文好似係a95k? samsung LG d款得唔得?
C3補完左C2唔支援DTS
Sony XR-65A95K 行貨
$265XX
1. 120hz 超極廣色域 QD-OLED PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Cognitive Processor XR™ 影像處理器
7. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
8. 光度高達950nits
9. 日本製
10. 支援ACOUSTIC CENTER SYNC
11. 2喇叭, 共40W輸出, 2個低音喇叭, 共20W輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞