有冇試過俾航空公司免費upgrade艙位?

217 回覆
430 Like 29 Dislike
坐長榮長途機up左上去pey
開心到傻 啲野好食 啲空姐又靚
好多時都係最遲check in先有機會
有,唔知點解GC問我識唔識英文,之後轉走本身班天龍人個PE位,之後轉我去PE, 之後班天龍人係機到大燥大鬧,我就飲住酒睇班天龍人點樣(操你媽)
因為唔係profit ticket
佢係輸miles 俾你而唔係輸錢

不過只係Covid前係咁
家下唔知了
咁都可以開個post
Covid前有MP金,機本上每三次就會upgrade一次。
up上pe都攞出黎講
樓上up上business first class個啲點算
年初四一家8口坐泰航
全部up曬上business
我老豆同啊哥試過由係Paris redemption PEY 升去J
利申:兩個都MPC Green
窮L疫前green card redeem 蘇黎世,兩個up上pey已經覺得好好彩.
試過卡塔爾航空飛歐洲 多哈轉機果程upgrade左business 好開心
就快飛,希望有得upgrade
Thanks 巴打
講完之後 我今日凌晨坐red eye去日本即刻up咗上PEY
本身係話咗exit window
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞