Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (22) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
最唔驚反而唔係連登仔
連登仔批得死嘅一早大把人收皮
啲畫質咁差,1080p睇落似480p咁
可惜得果2、3分鐘
穩陣咗咁耐一有啲野心就畀人入 唔怪得班幕後唔敢變
點解硬係咁中意搵位批鬥人
想睇多d 點解冇close up
因為出面真係好多haters
你估其他channel 見到佢地兩三年搬一次仲越搬越大(即係搵到食夠交租同出糧)會唔眼紅咩
呢度長期都有haters mon住添啦
每個po一定有負皮
香港人就係最鐘意搵位批鬥再睇人點仆街
完全唔覺有咩問題
明明就係搵d位俾你班友參與其中咁解
大撚把人去做當玩埋一份

成班撚樣就係度嘈人有盈利賺流量所以要俾車馬費,明明參加個班都根本無人嘈
成班眼紅人哋成功既網絡乞衣真係好撚肉酸
最大聲個班連登仔現實應該鵪鶉黎
作為做過義工服務既人,一睇佢哋就知夾硬屈
講到尾就係你開台俾佢睇,唔應該有廣告唔應該有任何商業元素,最好你識光合作用因為你唔可以有任何收益維持營運,而呢班屌鬼既連登仔呢就乜撚都無做過
咪就係一男一女加一隻驢仔嗰篇漫畫
唔需要縮
啲reply突然多咗好多負評
喂,咁唔滿意咪爆閘入黎討論下囉
呢度不嬲都多負皮
求其一個ig po share出嚟都食幾個負皮
最好唔好
我唔追公海
呢度係我連登唯一淨土

所以子華神講得好啱

「呢個世界話俾我哋聽一切事物不外乎利益呢兩個字
你有咩利益就決定你用咩立場
你係咩立場就決定你揀邊個答案

你唔同利益立場,冇得拗,嘥氣
你唔同利益立場,你直情睇果樣嘢都睇到唔同嘅嘢」

換著係cctvb,就變咗大家一齊屌
真係幾無癮下,應該有人個個post都負評
來來去去得幾個blocked user 帶風向你哋唔覆佢自然收皮㗎啦
Ig有個留言都好啱,當會員活動都大把人想做,呢啲機會真係難得到,真係唔係講錢
之前得1 2個負皮 而家閒閒哋都3 4個
做人要幾失敗先走入嚟逐個負評
零影響
第一日上連登咩
乜9都反架啦

現實就係唔抵得 連登仔現實好多都係一個失敗者
見到人地成功 自己咁失敗 一定要反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞