其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
都無人睇佢,個個都係follow ivy so嫁啦
Unfol哂
是咪退埋團了
領碎
有件負資產係度,好心就算鳩數啦
其實IG follow唔follow真係好少事
唔明點解要放大嚟講
心地唔好
鏡頭前仲要扮到好朋友好照顧人個吓真係閪
其實係架,可惜果個係一直入行既「好姊妹」
其他人都冇咁衰,全團其他人連公司collar都仲follow緊soching,係得佢一個unfollow 自己「好姊妹」俾人覺得佢之前太假了。

尋日事件俾人發現左後,佢反應都ON撚鳩啦
本身諗住用只加公司同事為由,刪剩最後9人以為可以交功課

親戚朋友先加佢呢個呢個ACC
但俾人串公司其他人都仲follow 緊soching 係得佢冇
呢個所謂親戚朋友先加得既ACC點解冇好姊妹soching 但係有ivy
最後索性刪到0,一個都唔要了真係弱智港女。

再講落去佢都係ON9架啦

寧願刪964個follow,都唔願認錯手unfollow錯,加番soching 。
明明自己好姊妹係成件事受害者自己仲要加多一腳好多人覺得佢人品差,嬲鳩人。

其實本身處理方法就好簡單,係佢弱智諗住用ON9行為做解釋來塞大家把口,先搞到咁大。
條仆街,不嬲mon post,條友真係7事多籮籮
佢由原本900幾人刪到得9個公司同事,都知佢ON9啦
依家刪到0傻閪黎
PR
又要不推又要潑冷水
想知佢做錯啲咩嚴重到大家咁落力追擊佢
好似Pre拍拖?
原罪係樣衰,似達達星人

死罪係pre 拍拖,性格閪
咁講啦 人哋collar official 上都冇退fol so ching
你作為前隊友突登退fol會唔會唔合理咗啲
臭雞,人紅飛左養自己六年既男友
但佢好紅咩?
訪問話嫌自己男友唔上進喎,冇夢想,所以分手
佢本身中五修業,未做過正職,男友供養佢全家六年追夢
痴線,一出道就飛左條仔
呢d臭雞野係人都知啦我覺得有問題個位係話佢「紅左」
真係好紅咩淨係知佢係最肉酸嗰個auntie
依家啲藝人係咪無人教點對大眾講野同講咩野個啲
其實戴穎個作用係邊?
自己個女柒完一鑊又一鑊
都係好似當冇嘢咁
唔好意思我連全隊名都記唔晒

仲有年wingka真係呢單嘢先識
winka 人品好惡劣
就算有歌都唱到勁難聽 大部成員五音不全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞