其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
[/quote]winka柒撚夠未,又話親戚朋友
張cap圖解釋都ON99 點會有ivy gao

但冇好姊妹soching 點撚樣呀仲
由頭到尾同你姊妹情深果個點解冇follow

呢單算唔算搬石頭揼自己腳

寧願unfollow 964人,用閪圖解釋,
都唔願加番姊妹情深
不如佢退出
唔想再見到collar
unfol晒所有人 笑死 遲啲咪又係要follow返
然後唔加soching 又俾人屌
本來無一物,
全隊都冇人似佢咁ON9要unfollow 舊隊員
連官方大page 都仲有follow soching

俾人cap 晒圖想賴公司決定都唔得
得gao同ivy 有得follow 其他隊友唔係朋友?
自己貼張圖出黎想分清兩個account 分別
幫自己unfollow好姊妹 soching 洗底。
點知越解越柒
咪就係 執柒左佢 搞隊2.0 大家仲可以當發左場惡夢
無野發生 繼續J女團 Collar一潭死水搞黎曬氣
你同我 一眾網民都諗到 要止蝕
傻鳩老屎忽高層咪繼續坐住左囉
你係咪掉轉左隻字既次序?
咪撚搞LT啦?
又印證條臭西真係好柒 做咩都係錯
一個無Power既經理人囉 又要聽花蛆話 仲要細粒 鑊就佢孭 話又話唔到事個隻囉
女人係特別鍾意咁做,冇父權壓迫都會女人蝦女人,好撚痴線
見證住當日個show做緊 啲靚女係咁比人foul哂 已經比人屌到反艇啦
Viu專尋埋啲蘿底橙返黎玩 冷突破 最新個屆仲有個東京街咩天宇 等緊上位
索性3 個組隊最地道MK天團 出黎 仲有綽頭啦
錯啦 盲左C眼呀 佢不嬲都用開C眼睇野
真,唔靚唔foul 班評審痴鳩線。
選一班垃圾出黎
人地再次力證話你聽8-1=0 呀
你做咩je
諗起條蛆妖藐嘴藐舌個死人樣
真係
我同你老母日日做愛先係真實性交
關於佢啲post全部都係柒野黎
退團算鳩數啦
孭鑊?有孭過咩?
pre拍拖鳩up嗰時仲出嚟盲撐,soching退團嗰時就搵另外7個出嚟俾傳媒質
反正都冇作用不如出少份糧算啦
但張圖真係佢自己cap?定fans club cap嘅?
點解自己cap自己ac都係寫住追蹤?如果係用0 following嗰個又唔應該有邊個已追蹤先係?
pre拍拖個格肯定好撚衰,踢鳩佢走啦
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞